Romantisk weekend

En erotisk kjærestetur er alt du trenger for å lokke tilbake den nyforelskede følelsen igjen! De beste tipsene får du her...

Ingenting er så deilig som å ta en miniferie med kjæresten. Ta inn på et hotell for en helg, enten en eller to netter, alt etter hva lommeboka tillater. Velg et hotell med den stilen dere ønsker, for eksempel en suite der dere kan bruke all tiden inne på hotellrommet sammen. La mobilen være på lydløs hele helgen, nå er det tid for å kose seg.

Pakk lett

Klærne er slengt overalt, det er sand på gulvet og en hårbørste, samt en sminkepung med knust øyenskygge ligger på senga. Høres det kjent ut? En romantisk weekend kan fort bli lettere kaotisk om man ikke er flink til å holde orden på hotellrommet. Bud nummer én er derfor: pakk lett! Ingenting er så turnoff som å måtte rydde senga og lete etter tannkremen i 15 minutter når man kommer hjem fra en romantisk middag.

Hold orden, og bruk heller tiden på hverandre!

Romantisk og frekk?

Hvor ofte har dere langt og hett forspill? Og hvor ofte prøver dere noe nytt sammen? De fleste vier partneren sin alt for lite oppmerksomhet i hverdagen. Del en rødvin og finn tilbake til de dype og interessante samtalene, når kvelden kommer har dere funnet den gode tonen igjen og er klar for å vise hvor mye dere setter pris på hverandre...  Alt behøver ikke å være rosenrødt. Man kan fint være romantisk og “dirty” samtidig. Ingenting står i veien for å kle seg opp i litt frekkere undertøy, eller prøve noe litt kinky i senga. Kanskje blindfold og håndjern er det som må til for å få fart på romantikken?

Vi i Kondomeriet har satt sammen en egen romantisk pakke, som kombinerer klassisk erotikk med produkter som pirrer og er spennende å bruke sammen, for de som vil ha noe enkelt og lett med seg på tur som gir ekstra sommerfugler og vekker den nyforelska følelsen igjen.

Hett forspill

Du får blant annet med den varmende massasjelotionen fra Liquid Love som egner seg godt til bruk for et litt hetere forspill. Masser inn litt på huden, og en pirrende, varmende sensasjon vil bre seg. Blås lett på huden etterpå, og lotionen vil bli enda varmere. Smaken og duften av jordbær, vil sette den romantiske stemningen. Denne passer like fint til oralsex, som til en erotisk massasje. Nam! I tillegg får dere med Luksus naturlig glidemiddel 20 ml, som vil bringe dere tettere sammen!

Romantisk pakke egner seg perfekt til å ha med på reise da produktene er i små versjoner, så bagasjen kan forbli lett. For en full oversikt over alt du får med i pakken, se her.

Når lysten tar over

En klitorisvibrator og en penisring er akkurat det som trengs for å føre dere sammen til klimaks. Når blodet samles i penis ved bruk av en penisring vil ereksjonen bli hardere og fyldigere. Og kanskje holder han ut litt lengre? Bruk tid på forspill og vær nysgjerrig og leken. Slik skaper dere den gode stemningen med sommerfugler i magen. Se hverandre i øynene, kos og prat, i stedet for å scrolle på mobilen. Slik får dere den perfekte romantiske weekend.

God tur!

Kilde: Kondomeriet.no