Kvinner og forhold | Kondomeriet

Kvinner og forhold

Hvilke krav setter kvinner til et kjæresteemne og hvor går egentlig grensen for utroskap?

Dette er noe av det undersøkelsen gjennomført av askmen.com og Yahoo Shine! har forsøkt å finne svaret på.

Lojalitet viktigst

På spørsmålet om hva som avgjør om en mann er kjærestemateriale, kom ”lojalitet” høyest på listen hos de som deltok i undersøkelsen. 36% av kvinnene satte nemlig følelsen av hans lojalitet høyest. Likevel betyr det nesten like mye at han er omtenksom og kjærlig. 32% av deltagerne verdsatte disse kvalitetene høyest hos en mann.

Da er det kanskje heller ikke overraskende at så mange som 57% svarer at de aldri ville signert en ektepakt. Grunnen er nettopp fordi de ønsker å gifte seg med en mann de stoler på, og som gjør at de føler at det ikke er behov for en slik avtale.

Aldri for gammel

67% av kvinnene synes heller ikke at alder er av betydning for når de burde gifte seg. En kvinne er med andre ord aldri for gammel for giftemål, i følge dem selv.

På spørsmålet om hvordan de oppfører seg på jakt etter drømmemannen, svarer 38% at de bruker humor som våpen når de skal sjarmere en mann, mens 26% bruker utseendet og bare 19% intelligensen sin.

Monogami viktig

52% ville aldri finne på å være utro, selv om de kunne være fristet til det, og selv om det ikke var noen sjanse for å bli avslørt.

Over halvparten, nemlig 51%, av kvinnene mener at kyssing er utroskap. Og til de fire prosentene som mener at kjæresten er utro hvis han fantaserer om andre; det finnes en relativ stor mulighet for at dere har blitt bedratt ganske mange ganger allerede...

Kilde: askmen.com.