Krangle med stil | Kondomeriet

Krangle med stil

En krangel kan i noen tilfeller gjøre mer skade på forholdet enn nødvendig. Finn ut hvordan dere kommer dere best ut av det!

Unødvendig stygg ordbruk og ekle karakteristikker hører ikke hjemme i en krangel mellom to som i utgangspunktet elsker hverandre.  Men det er heller ikke slik at et fantastisk forhold krever av dere at dere aldri skal krangle. En krangel er ikke et tegn på svakhet og betyr ikke at forholdet er på vei til å sprekke. Selv de sunneste parene krangler.

Ikke vær ufin

Alt koker ned til hvordan dere krangler. Bruker dere krangelen på en konstruktiv måte, kan den nemlig være til hjelp for forholdet. Krangelen kan hjelpe med å løse opp spenning mellom dere. Den kan også skape en følelse av fred og fordragelighet i etterkant, som et resultat av at du vet at du kan vise dine ekte følelser og frustrasjoner uten å bli forlatt eller ydmyket av partneren din.

I stedet for å bekymre deg over antall krangler dere har i måneden, bør du heller tenke over hvordan dere krangler. Det er kanskje heller ikke så dumt å tenke over om det er et mønster for i når i måneden dere krangler og om fysiologiske faktorer kan spille dere et puss?

Her er noen råd for konstruktiv krangling:

  • Hold dere til saken, og ikke start med å kritisere hverandre for andre ting midt i krangelen.
  • Ikke start en krangel bare fordi du er i humør til det og syns det er stimulerende.
  • Ikke innta holdningen om at du aldri gir deg i krangelen, kanskje har du ikke fullt så rett som du først trodde.
  • Ikke overse hverandres følelser i krangelen. Spesielt når dere har kranglet ferdig bør dere legge fra dere det ampre temperamentet og avslutte med stil.

Kilde: drphil.com.