Hvordan få et bedre sexliv?

Hvordan få et bedre sexliv? Alt du trenger å gjøre er å spørre partneren disse syv spørsmålene.

1. Hvordan onanerer du?

Å vite hvordan partneren tar på seg selv når de er alene kan gi en pekepinnn på hva de liker av berøring og hvilken måte som tar de raskest til orgasmen.

2. Hva er dine seksuelle fantasier?

Seksuelle fantasier er privat og mange vil aldri røpe hva sine innerste fantasier er. Og det er helt greit! Men det kan likevel være verdt et forsøk å spørre din partner om dette. Hvis han eller hun faktisk røper en fantasi så må du respektere fantasien. Kanskje dere kan oppleve noe helt nytt og spennende sammen!

3. Hva tenner deg?

Hva tenner egentlig partneren din på? Ja, deg så klart. Men hvordan tenner du vedkommende? Er det noe du sier eller gjør? Kanskje blir du overasket!

4. Hvordan liker du å bli tatt på?

Noen liker et hardt grep, mens andre liker en mer rolig tilnærming. Dette er individuelt, og kan være ganske avgjørende for hvordan din partner opplever sexen med deg. 

5. Hva slags sex vil du ha i dag?

Ikke alle vil ha den samme sexen hver gang. Noen ganger er man kanskje i humør for fart og spenning og litt dominanse. Andre ganger derimot, kan en mer romantisk setting være ønsket. Spør partneren hvilket humør de er i!

6. Liker du sexleketøy?

Sexleketøy er en genial oppfinnelse. Det er jo så mye å velge mellom! Kanskje sliter hun med å oppnå orgasme ved kun penetrering? Kanskje han ønsker å bli mer sensitiv? Snakk med hverandre, og kom nærmere hverandre ved å finne verktøyene som kan ta sexlivet enda et hakk høyere.

7. Hva er de mest sensitive områdene på kroppen din?

Spør partneren hvor de erogene sonene på kroppen hans eller hennes er. Lag deg så et mentalt kart over disse sonene og du er klar til å briljere neste gang!

Kilde: womeshealthmag.com