Glem ullsokker, det er erotiske gaver man egentlig ønsker seg

Hos oss finner du de mest spennende julegavene til deg selv, din kjære eller en god venn du har lyst til å glede litt ekstra i julestria.

Vi har julegavene nissen ikke kommer med, men som du egentlig ønsker deg. Her får du gavetips og ideer til hvor du kan legge gavene du ikke vil ha under juletreet.

Gi en erotisk opplevelse

Det med å gi tid er også viktig til de nærmeste. I hverdagen stresser vi mye og får mindre tid til samliv og nærhet. Mange par blir et team som jobber for å få hverdagen til å gå rundt, og glemmer å fokusere på å være et kjærestepar. Vi vet at veldig mange ønsker seg mer kjærestetid og et godt og variert sexliv. Det vil vi gjøre noe med og oppfordrer derfor alle til å kjøpe en erotisk gave til sin kjære. Dette blir en julegave som sent vil glemmes, og ikke minst, begge kan nyte godt av den.

Om du syns det kan bli flaut at hele familien ser gaven, så fortvil ikke. Gi den som morgengave slik at dere har noe ekstra og glede dere til etter at gjestene har dratt. Dette gir en pirrende og leken tone dere imellom gjennom hele dagen. Eller du kan legge gaven under sengen for en perfekt avslutting på en lang dag. Hva mer kan man ønske seg?

Visste du at du at Kondomeriet at laget en egen serie av sexleketøy? Serien "Mer Lyst" finner du her!

– Ingen ønsker seg noe…

Vi har alle opplevd det, – og kleint takke for en gave man absolutt ikke trengte eller likte. Hva med å forsøke å unngå slike situasjoner i år. Her i Norge er vi veldig heldig, og de fleste kjøper seg det de trenger selv, og når man har lyst på noe skaffer man seg det ganske raskt. Vi venter sjelden til jul for å ønske oss det vi har lyst på derfor er det også veldig vanskelig å komme på hva man skal kjøpe siden de fleste «har alt». 

Ikke bruk tid på å finne ut hva du skal kjøpe til tanter og onkler og ende opp med det samme som i fjor, for til gjengjeld få sokker, boksere og såper som du fortsatt har liggende uåpnet fra i fjor. Bruk heller litt ekstra tid sammen. Be inn tante og onkel på pepperkakebaking, kaffe, gå en tur sammen eller kjøp en blomst og dra på besøk.

Gavetips:

Gavetips til alle: I serien Mer Lyst med Kondomeriet finner du sexleketøy inspirert av våre kunders favoritter. Her finner alle noe som faller i smak! Du finner alt i serien her!

Gavetips til henne: Womanizer eller orgasmekrem.

Gavetips til han: leken masturbator eller penisring.

Gavetips til begge: Gavesett fra Fifty Shades eller bondage-sett eller en par-vibrator.

 
HA EN DEILIG JUL!