Gammel date med en ny glød...

Hva med å gjøre noe ekstra hyggelig sammen? Hva skal til for at dere finner tonen på nytt?

En date med ektefellen eller kjæresten du har hatt i fem år kan vise seg å bli både spennende og utfordrende, hvis dere gjør de rette tingene.

Hva skal vi gjøre?

Et ordinært restaurantbesøk kan for noen bli kjedelig, mens andre syns det er godt å kunne sitte ved bordet og prate sammen uten avbrytelser. Dere oppdager kanskje hverandre på nytt og finner noe av magien fra starten på forholdet, da hun alltid var nysminket og stilig, og han opptrådte som den perfekte gentleman.

Før dere setter av tid til en date og booker barnevakten, kan det være en idé å pønske ut hva dere har behov for akkurat nå.

Tøy grenser

Finner dere på noe som utfordrer grensene deres, blir det nesten som å være på den første daten, som inkluderer nervøsitet og skrekkblandet fryd.

Mens noen par har glede av et museumsbesøk eller SPA – kan en tur på et klatrehus, kjøre Go-cart eller andre actionpregede aktiviteter som utfordrer dere, være tingen. Nå på vinterstid er det mye man kan gjøre ute også. Gå på skøyter, ski eller en tur i akebakken? Overraskelsesmomenter gjør også daten minneverdig, så ha noe på lur.

Spennende på hjemmebane

For noen så er økonomivarianten av en date den eneste varianten det blir noe av en periode. Få til en perfekt kveld hjemme, i form av en romantisk middag og barna trygt forvart hos barnevakten. Det kan også gjøre underverker for forholdet. Husk å velge mat som ikke gjør at dere sovner  - for eksempel, sjømat, salat, nøtter og frukt. Hold dere unna TV’en, og ikke glem overraskelsesmomentet. En liten gavepakke fra Kondomeriet kan også være akkuratt det dere trenger!

Kilde: womanshealthmag.com, dating.suite101.com, sosuave.com.