Frekk sengeprat | Kondomeriet

Frekk sengeprat

For noen kommer frekk språkbruk i sengen helt naturlig, mens andre trenger litt veiledning. Her er noen tips til hvordan dere kan piffe opp sexlivet med litt ”dirtytalk”.

Først og fremst må dere føle dere komfortable med å bruke et frekt språk. Men er dere begge med på dette og syns det er spennende, kan dere oppleve å tenne litt ekstra. Det er mange grunner til at vi kvier oss for å snakke frekt. En av dem er at vi er oppdratt til å te oss pent, og at slikt språk er tabu.

Her er noen råd

1. Snakk sammen på forhånd om hva dere tenner på og hva dere syns er  frastøtende. Da er det én ting mindre å bekymre seg for, og så slipper dere å si noe som ødelegger stemningen.

2. Små komplimenter kan glede og hjelpe dere over til neste nivå.

3. Ikke tenk det i hjel. Da blir det du sier unaturlig og tvunget.

4. Ikke bekymre deg over hva partneren din tenker om det du sier. Mest sannsynlig bekymrer hun eller han seg over det samme.

5. Slapp av og la ordene komme.

6. Fortell partneren hva som tenner deg, hva du ønsker å gjøre med ham eller henne og hva du ønsker at han eller hun skal gjøre med deg.

7. Vær positiv og åpen, så skal du se at partneren din mer enn gjerne er med på moroa.

Om partneren virkelig ikke vil...

Om frekk prat i senga får partneren din til å "dø" av kleinhet, så gå til anskaffelse av en ballgag så skal du se at det garantert blir noe å prate om! Sjekk utvalget vårt her!

 

 

 

 

 

Kilde: articledashboard.com