Få orgasme på fridager

Enten du skal være hjemme, på hytta eller tar deg en weekendtur– gjør noe ekstra ut av de himmelske fridagene i mai! Ta deg tid til å få bedre orgasmer.

Det er en kjent sak at sterkere sollys og lengre dager gir oss økt velvære, overskudd og mer lyst! I mai er det i tillegg spekket med røde- og inneklemte dager. Kan det egentlig bli bedre? 

Ha sex ute

Bar hud, søte dufter og utepils er nok til å få de fleste til å lengte etter litt ekstra kos når vårsola varmer og kribler på huden. Fridagene gjør oss mer avslappet og spontan, og vi føler oss klar for alt...Ta med deg en liten klitorisvibrator i vesken, sånn at du kan komme raskt og intenst når våryrheten tar over. Hvor som helst, når som helst, de pirrende vibrasjonene vil garantert få deg og din partner til å nyte finværet og fridagene ekstra hardt. Du finner klitorisvibrator her.

Bruker du helst røde dager i skog og mark? Ta på deg sexy og pirrende undertøy under de trause turklærne. Overraskelsen vil bli ekstra stor når du viser din elskede hva som skjuler seg i skogen. Du finner et utvalg av sexy undertøy her.

Er vårlufta fortsatt i kaldeste laget for deg, kan du ta med deg hyttekosen inn. Bytt ut den vanlige kortstokken med en erotisk kortstokk, med småfrekke og romantiske forslag til aktiviteter. Eller hva med å investere i et litt annerledes brettspill? Ingen vil stå igjen som taperen her. 

Erotisk massasje

Våren er en tid for sanselig utfoldelse. Skjem bort partneren din med en deilig og erotisk massasje. Visste du at vi har massasjeoljer og -kremer som både smaker og lukter av vår? De finnes i flere smaksvarianter: Bringebær, jordbær, søt mandel, pære, grønn te, sjokolade og eksotisk frukt blant annet. Slikk, berør og smak på hverandre.. Bruk tiden på å bygge opp til det ultimate klimakset. Snart er jobb og hverdag helt glemt. Du finner et bredt utvalg massasjeoljer her. 

Bondage 

Ingenting er som en lang fridag under dyna med sin elsker. Er det lenge siden dere gjorde noe spennende? Lidenskap og romantikk kan fint kombineres med en frekkere aften! Bondage er å binde, lenke eller begrense bevegeligheten til den andre, et erotisk maktspill med andre ord – der du enten underkaster deg eller er dominant.

Sørg for å ha god kommunikasjon og teste grensene sammen.  

Mykt tau, mansjetter, håndjern, bondagetape og fotlenker er noe av det som gjerne brukes. Sengestolper, stoler og trappegelendre egner seg fint til formålet.