Er listen med seksuelle partnere lang? Da k... | Kondomeriet

Er listen med seksuelle partnere lang? Da kan du bli mindre attraktiv!

Om du har levd et løssluppent liv og kan skilte med mange ekskjærester eller sexpartnere, er faren stor for at du vil bli stempler som lite attraktiv!

Bekymret for at du ikke har nok erfaring med sex? Eller kanskje angrer du på at du ikke har levd mer? Vel, i såfall kommer du godt ut i følge en undersøkelse utført av britiske psykologer. De konkluderer i en ny studie at jo flere ekskjærester og sexpartnere du har hatt, jo mindre attraktiv blir du som partner.

Faktisk mener både menn og kvinner at det ideelle antallet ekser er to.

Ikke bra med for mange partnere

Studien er foretatt av forskere fra universitetene i Nottingham, Bristol og Swansea og inkluderer 188 menn og kvinner midt i tredveårene.

Svarene til de undersøkte konkluderte med at potensielle livspartnere helst ikke skulle ha hatt mer enn to ekskjærester før dem, og at for mange sexpartnere var en total turn-off.

Kvinnene var direkte frastøtt av menn som hadde hatt mer enn seks sexpartnere, og menn var skeptiske til kvinner som hadde hatt sex med mer enn elleve.

De promiskuøse er ikke til å stole på

– Begge kjønn utviste motvilje mot å innlate seg med noen som hadde hatt en omfattende sex-historikk, skriver psykologen Steve Stewart-Williams i studien.

Han forklarer resultatene med at promiskuøse personer betraktes som mindre trofaste og mindre villige til å forplikte seg i et fast forhold.

Ironisk nok levde ikke forsøksdeltakerne opp til sine egne idealer. Det gjennomsnittlige antallet ekskjærester for menn var 5,81 og for kvinner 8,4.

 

Kilde: illvit.no