Eier du en vibrator? Da er sjansen stor for dette

Er du en av de som eier et sexleketøy, for eksempel av typen vibrator? Da er sjansen stor for at du har et godt sexliv!

Visste du at halvparten av oss her til lands mener at sexlivet deres blir bedre ved å eie et sexleketøy? I følge en ny undersøkelse viser det seg at nordmenn har stor tro på at sexleketøy som vibrator bidrar til at deres sexliv holder seg på topp. 8 av 10 blant de som eier et sexleketøy fra før, sverger på at dette har utgjort en positiv forskjell.

Hvorfor er vibrator så populært?

De aller fleste av oss har hørt om vibratorer. (Tall fra en tidligere undersøkelse viser at hele 94% av oss vet hva det er!) Men hva er det som gjør dette sexleketøyet til en bestselger verden over? Salgs- og innkjøpssjef i Kondomeriet, Merete Sarris, tror grunnen er at en vibrator stimulerer på en annerledes måte av hva en partner kan.

- Et sexleketøy kan aldri erstatte et annet menneske, men en vibrator stimulerer på en annerledes og veldig effektiv måte, spesielt for kvinner som trenger mer ytre stimuli for å oppnå orgasme. Dette kan være en rabbitvibrator som stimulerer i skjeden og mot klitoris samtidig, eller kun en liten klitorisvibrator som drahjelp under sex med partneren. Ofte fungerer en vibrator veldig bra som et tilskudd til et godt sexliv, som gjør det gode enda bedre.

Kvinner trenger ofte "det lille ekstra"

Faktisk sier 88 % av kvinner at de trenger klitorisstimulanse for å oppnå orgasme. Og det sies at kvinner trenger i gjennomsnitt 20 minutter med stimulering for å oppnå klimaks. Det kan bety mange slitne fingre både hos seg selv og hos partner. En liten vibrator er perfekt som et verktøy for å ta tankene bort fra teknikk og tid og heller fokusere kun på nytelse!  Dette har flere kvinner oppdaget, hele 8 av 10, og kan være en faktor til at vibrator er den mest solgte typen av sexleketøy.

Når burde du skaffe et sexleketøy?

Lurer du på om sexleketøy er noe for deg og/eller din partner? Faktisk er det aldri noe kriterie for å eie et sexleketøy, annet enn at man har lyst og tenker at det er en pirrende mulighet til å utforske seg selv. Andre grunner til å kjøpe sitt første sexleketøy være:

  • Du er nysgjerrig
  • Du trenger litt ekstra hjelp med å oppnå orgasme
  • Du ønsker å overaske din partner med en annerledes stimulering
  • Du vil komme nærmere din partner
  • Du vil gjøre det som er godt, enda bedre

 

Kilder: Innsiktsundersøkelse 2016 og kundeundersøkelse 2017, begge utført av Norstat.