Disse sexleketøyene vil gi deg orgasmen du lengter etter!

Her har vi samlet gamle favoritter og nye oppdagelser av sexleketøy som tar kvinner til nye høyder på orgasmefronten. Look no further!

Med penetrering/g-punkt

Mange kvinner nyter penetrering av skjeden. Gjerne med en dildo eller vibrator. G-punktet er absolutt noe man burde undersøke nærmere. Det finnes mange ulike typer sexleketøy og noen stimulerer både i skjeden og klitoris samtidig. Her er et utvalg du absolutt bør merke deg.

Fun Factory G5 Tiger - Kommer i flere farger og er på mange måter den perfekte vibrator. 

Fifty Shades Darker rabbitvibrator  - Obs! Blir fort utsolgt! Stor kundefavoritt.

Fun Factory Delight g-punktsvibrator - Utformet med en kraftig bøy som skal treffe g-punktet akkuratt riktig. 

Bonne and Clyde Wave rabbitvibrator - En nykommer med et spennende og mer naturtro utseende. Stimulerer g-punkt og klitoris.

Julie G-spot vibrator - Bøyd tupp for stimulering av g-punktet. Sjekk den prisen!

We-Vibe Rave g-punktsvibrator - En solid og kraftfull vibrator. Kan brukes i dusjen!

For klitoris

Klitoris er for de fleste den sikreste veien til orgasmen. Faktisk trenger 75 % av kvinner stimulering av klitoris ved samleie for å oppnå orgasme, mens opp mot 90 % trenger klitorisstimulering når de onanerer. Derfor finnes det et hav av små vibratorer som skal dekke dette behovet i alle slags fasonger. Noen passer best til alenebruk mens andre er perfekt til bruk med en partner. Her har vi samlet noen favoritter.

Kraftfulle klitorisvibratorer/stimulatorer:

Womanizer Pro w500 - Norske kvinners favoritt! Dette er relativt ny teknologi på markedet der nervene i klitoris blir stimulert med trykkbølger. 

Callie Minivibrator - Callie er både pen og se på, oppladbar og gir herlige orgasmer. 

Europe Magic Wand - Den kjente massasjestaven. Kan brukes på hele kroppen og passer deg som nyter en kraftfull opplevelse!

Mini Marvels - Mini Marvels er en serie på fire nykommere med hver sin superkraft. Sjekk dem ut og finn fin favoritt!

We- Vibe Tango klitorisvibrator - Dette har vært en bestselger i flere år og ikke uten grunn. 

Je Joue Mimi vibrerende egg - Mimi er det perfekte vibrerende egget. Uten ledninger og batterier, kun et deilig, kraftfullt egg dekket av glatt silikon.

For nybegynnere eller de som ønsker noe mer moderat vibrasjon:

Rianne S Heartvibe - Nydelig vibrator som kommer i en perfekt gaveeske. 

Fifty Shades Sweet touch klitorisvibrator - For de som nyter litt svakere vibrasjon. Passer godt for nybegynere!

Tokidoki klitorisvibrator - Sjarmerende liten klitorisvibrator med moderat vibrasjon. Den har én hastighet og passer perfekt for nybegynnere.

Charms minivibratorer - Serien Charms er klassiske bulletvibratorer dekket av et  glatt silikonmateriale. Kommer i flere herlige farger.

We-Vibe Touch klitorisvibrator - We-Vibe Touch er formet for å treffe godt mot klitoris. Den er relativt kraftig men dekket av silikon demper vibrasjonen og gjør den mer hul. Passer derfor de som vil ha en dyp men moderat kraftig klitorisvibrator.

Kilde: Kondomeriet