Diamanten hun egentlig ønsker seg

Sexleketøy i julegave? Alle kvinner fortjener litt ekstra "sparkle & shine" i livet sitt, og hva er vel bedre enn en vibrerende diamant? Åtte kvinner testet Pavé, her er deres anbefalinger.

Er du på utkikk etter en erotisk julegave som virkelig gir henne den oppmerksomheten hun fortjener? Åtte norske kvinner fikk muligheten til å ringe inn jula litt tidligere enn oss andre, og har testet Pavé for Kondomeriet. Alle testpersonene har blitt anonymisert i denne artikkelen.

Treffer g-punktet

– Forpakningen ga en følelse av å kjøpe et Apple-produkt, sier Nicoline (29).

Hun fikk teste rabbitvibratoren Marilyn fra Pavé, og beskriver produktet som “plug & play” og mener produktet var enkelt å forstå seg på og bruke, og ikke minst lekker å se på. De luksuriøse vibratorene fra Pavé byr på en orgastisk opplevelse som både ser og føles bra ut.

– Sammenlignet med andre leketøy er den jo en fryd for øyet. Den ser utrolig vakker og elegant ut. Gøy med litt bling, mener Nicoline.

Rabbitvibratoren pirrer klitoris samtidig som den kjærtegner g-punktet med to kraftige motorer, og det utsøkte designet er ikke bare til pynt, noe Therese (27) kan bekrefte.

– Leketøyets fine design og fine kurver gjør at den er innbydende å ta i bruk. Vibratorens bøy gjør at den treffer g-punktet nærmest perfekt, og i kombinasjon med den lille klitorisdelen har du mer eller mindre det du trenger for en skikkelig god orgasme, ifølgeTherese.

Hun mener sexleketøyet fra Pavé var et positivt tilskudd til sexlivet hennes, og vil anbefale alle damer å ha en "rabbit" i nattbordskuffen. Hun tipser også om at en bør bruke litt ekstra glidemiddel på grunn av det matte silikonmaterialet.

– Sexleketøy du ikke blir flau av

Tina (22) skryter av designet på rabbitvibratoren fra Pavé, og mener den framstår "stueren, moderne og forseggjort".

– Det er nok den fineste og lekreste fargen jeg har sett på noe sexleketøy. Diamantknappen var også fin, samtidig som jeg var glad for at det ikke var mer diamanter, da det kunne blitt litt glorete. Den ser bra ut når du holder den i hånda. Det er ikke et sexleketøy man blir flau av, mener Tina.

Vibratoren har en fleksibel tupp som følger kroppen din, slik at den lettere treffer der du vil. Kvaliteten og det rålekre designet gjør Pavé til en storfavoritt. 

– Det var et program jeg likte spesielt godt, hvor den varierte mellom klitorisdelen og den indre, slik at den ene var på, så var den andre av, i et jevnt tempo. Womanizer er fortsatt favoritten, men Pavé er en god nummer to, sier Tina, som tidligere har testet Womanizer Premium for Kondomeriet.

Soverommets diamant

En klitorisvibrator er det ultimate verktøyet for å oppnå klimaks for en kvinne. Grace er ikke bare superfin i nattbordsskuffen med sitt elegante utseende, den ligger også grasiøst og ergonomisk i hånda, noe som gjør den spesielt god å bruke sammen med en partner.

– Jeg testet den både med og uten truse, denne er så kraftig at man får glede av den med klær på også. Jeg testet den også på ballene til kjæresten min, og det er spørs om jeg får ha den i fred fremover, han elsket det, skryter Cindy (33).

Smykk opp samleiet, og stryk den over partnerens erogene soner, eller bruk den til å massere såre muskler med. Katrine (25) oppdaget at Grace var ypperlig å bruke til ryggmassasje, og kommer med et hett tips.

– Siden den var så god til ryggmassasje passer det jo å starte med en ryggmassasje som kan utvikle seg til noe mer.

Med Grace får du 7 ulike programmer for vibrasjon, som du igjen kan justere på fem intensitetsnivåer; alt fra kilende og ertende, til mer hissige! Denne er vannfast, så ta den gjerne med deg i dusjen, for en ekstra våt onanisession.

– Jeg likte det jeg kunne velge hvor svakt/sterkt den skulle vibrere og det den hadde ulike nivåer, selv om jeg for min del kunne klart meg med to av de, sier Thea (29).

Den elegante diamantformede knappen og den silkemyke overflaten, gjør Pavé til en fryd for alle sanser... Det skal godt gjøres å ikke lokkes til sengs av disse lekre vibratorene. Dette er den perfekte julegaven til deg selv eller en du er glad i. Sjekk ut hele serien her.