Dette sier deres soveposisjon om ditt forho... | Kondomeriet

Dette sier deres soveposisjon om ditt forhold

Her får du en uhøytidelig guide på hva sovestillingen dere sverger til sier om dere som par!

1. Spooning - Seksuelt umettelige

På overflaten ser det koslig og uskyldig ut, men under dynen skjuler deg seg en sovestilling som skriker erotikk. Dere kommer tett på hverandre og er alltid klar for litt ekstra!

2. Hun ligger i armkroken hans - Fortsatt nyforelsket?

Ligger dere tett inntil hverandre i armkroken er dere mest sannsynlig nettopp blitt sammen eller fortsatt har den nyforelskede trangen til å kysse og være nære. Dere får kanskje ikke den beste søvnen, men hvem bryr seg om slike trivialiteter? Dere får jo ligge å høre hverandre puste og våkne med litt kjink i nakken!

3. Dere ligger begge på den ene siden av senga - Følger hverandre til livets ende

Er det en av dere som alltid må komme på den andre siden for å være nær partneren, og det er helt okey så kan det tyde på at man ikke er redd for å strekke seg det lille ekstra for forholdet. 

" If you can follow them to the edge of a queensize bed, you can follow them anywhere"

4. Dere holder rundt hverandre med armer og bein - Lidenskapelig opptatt av hverandre

Dere er så oppslukt av hverandre at dere bruker hele kroppen til å være nær den andre, gjerne med ansiktene oppi hverandre. Dere drives av deres lidenskap for hverandre og alle vet at dere er sammen. Dere ser gjerne filmen The Notebook sammen og klarer på et mirakuløst vist å ignorere morgenånde. 

5. Dere ligger rygg til rygg - Komfortable i hverandres selskap

Dere kan være dere selv helt og holdent med hverandre og "den første prompen" skjedde for lenge siden. Dere snakker om alt og er ikke redd for hverandres kroppslige systemer. Dere verdsetter hver deres pute og ha ansiktet fritt, men liker nærheten av å kjenne rumpa eller ryggen din til kjære rett bak deg. 

6. Sover på hver deres side i senga - Dere er selvstendige og trygge på hverandre

Mens andre plages av å skulle svette seg igjennom natta for å kunne ligge inntil hverandre, er dere helt komfortable med å ligge på hver deres kant. Her kan dere vri og vende på dere så mye dere vil uten å plage den andre. En uthvilt kjæreste er en god kjæreste! 

7. Dere ligger overalt i senga og bytter flere ganger i løpet av natta - Rom for endring og nytekning

Å endre på ting, enten det er jobb, leilighet eller rutiner er enkelt for dere og dere elsker å tenke nytt. Å skulle sove i samme posisjon hele natta virker merkelig for dere. Her flyter puter, dyner, armer og bein overalt. Kanskje har dere lært dere å bevege dere i symbiose også!

Kilder: cosmopolitan.com