Godt voksen

Dette må du ha i nattbordsskuffen- Godt voksen

Ungene er endelig flyttet ut. Det er nå det starter! Her er de beste tipsene til hvilke sexleketøy og hjelpemidler du burde ha i nattbordskuffen om du er godt voksen.

For henne:

Vaginakuler: Vaginakuler er den enkleste måten å utføre knipeøvelser på. Mange kvinner får problemer med bekkenbunnmuskulaturen etter de har født barn, og det kan være spesielt viktig å trene denne indre muskulaturen etter 50-årsalderen, for å forhindre urinlekkasje og nedsig av livmoren. Knipeøvelser vil også kunne bidra til et bedre sexliv, ved å gi deg mer kontroll over orgasmene dine.  Du finner det her.

Orgasmekrem: En god orgasmekrem kan gi deg både raskere, lengre og mer intense orgasmer. Du får økt blodsirkulasjon til dine intime områder, og blir dermed mer sensitiv for berøring. Et par dråper rekker lenge. Du finner det her. 

Womanizer: Womanizer er et unikt sexleketøy, som ikke kan sammenlignes med vanlige vibratorer. Den stimulerer klitoris med trykkbølger som går dypere og trigger alle 8000 nerveender i klitoris. Med womanizer kan du oppdage deg selv på nytt og få utrolige orgasmer, uansett alder. Med et godt håndtak, er den også veldig brukervennlig og du slipper å bli nummen i fingrene. Du finner de her.

For han:

Penispumpe: Penispumpe er en genial oppfinnelse for de som sliter med å få harde og varige ereksjoner. Pump opp penisen i en vakuumpumpe og få både hardere og mer utholdende ereksjoner. Du finner de her.

Penisring: En penisring er et godt hjelpemiddel for å holde oppe ereksjonen, og brukes best sammen med en penispumpe. Pump opp penisen og sett på en penisring umiddelbart etterpå, nede ved skaftet. En penisring vil stoppe blodsirkulasjonen, slik at du kan nyte av en erigert penis lengre. Du finner de her.

Fleshligt: Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn, og det er det mange grunner til. Den håndholdte “lommelykten” skjuler en realistisk opplevelse av å penetrere vagina, og kommer i mange ulike varianter. Finn din favoritt her.

For par:

Skånsomt glidemiddel: Når man blir eldre, blir også slimhinnene i skjeden tynnere og mer sårbar, og sex kan derfor oppleves smertefullt. Et medisinsk, silikonbasert glidemiddel kan sette fart på sexlivet igjen. Pjur Med er et superglatt glidemiddel uten tilsatt parfyme eller fargestoffer, og er derfor ekstra skånsom mot huden. Silikonen i gliden gjør det mer holdbart og føles silkemykt på huden. Du finner den her.

Pirrende tilbehør: Har dere behov for å sprite opp sexlivet litt? Hva med å prøve en flogger? Det er lettversjonen av en pisk. Med mange små remser er den lett å jobbe med og gir akkurat nok til at den ikke blir for smertefull. Bruk den til å daske din partner, eller la trådene gli lett over huden for en øm behandling. Du finner den her.

Parvibrator: We-Vibe-Sync har blitt hyllet og vunnet mange priser for sitt revolusjonerende design. Den U-formede vibratoren settes på plass slik at den ene vibratoren ligger på utsiden, mot klitoris. Den andre delen blir liggende på innsiden av skjeden, og treffer g-punktet under samleie. Det er god plass til han og sammen kan vibrasjonene sende dere til himmels. kan styres via fjernkontroll, knapper eller app. Her finner du den.