Den internasjonale eggedagen

16. oktober feirer Kondomeriet den internasjonale eggedagen med å trekke frem favoritter blant vibrator-egg og Tenga-egg.

Vibrerende egg

Et vibrerende egg har vært noe forbrukerne har holdt fast ved i mange år. Formen er ergonomisk og behagelig mot kroppen. Den kan rulles og strykes overalt. Det fins forskjellige typer egg:

Den "klassiske" hvor egget et festet i en ledning til kontrollen 

Dette er en favoritt som mange sverger til da den stimulerer klitoris men kan også brukes til å pirre i skjedeåpningen. Da den har en ledning er det ingen krise at den glir inn, da den bare kan trekkes ut igjen. 

Jelly vibratoregg i fargen blå. Koster 179,-

 

 

 

 

 

 

Det fjernstyrte egget

Med et fjernstyrt egg kan det være enklere å eksprementere med en partner da man ikke må være bundet med en ledning. La partneren ta kontroll på vibrasjonene!

RO duet virberende egg. Koster 749,-

'

 

 

 

 

 

 

Det trådløse egget

Et trådløst egg er også et enklere egg. De oppladbare modellene er ofte også kraftigere, så du kan nyte hele veien til mål. Velg hastighet på selve egget.

 Je Joue Mimi vibratoregg. Koster 899,-

 

 

 

 

 

 

Sjekk ut alle våre vibrerende egg her.

Tenga-egg

Tenga har sin opprinnelse fra Japan hvor de perfeksjonerer sexleketøy, uten at de nødvendigvis skal se ut som sexleketøy. Et Tenga-egg er både morsomt, lettvint og stimulerende. Det er også en enklere måte å introdusere masturbator inn i et forhold, da det kan være like morsomt for partneren å teste et Tenga-egg på sin mann. 

Slik ser et Tenga-egg ut. Koster 119,-

 

 

 

 

 

 

 

Når du åpner Tenga-egget som et kinderegg finner du en hvit, nesten gjennomsiktig liten hylse som er meget stretchy. Innsiden av hylsen har et mønster likt designet til forpakningen. Du får med en dose med vannbasert glidemiddel som du kan helle inne i hylsen før du trer den over penis. Etter du er ferdig kan hylsen vaskes og legges tilbake inne i den eggeformede beholderen. 

Tenga kan du finne her.