De nye dating-reglene

Rollene våre blir stadig mer likestilte og de gamle "reglene" blir erstattet med nye. Er du oppdatert nok til å ta en date? Hvem skal be ut hvem?

Før var det han som skulle ta affære og be ut jenta han likte, mens det i dag er like vanlig at hun ber ut han. Man er ikke en desperat "mannespisende" kvinne selv om hun tar initiativet.

Første date er en romantisk middag

Bare tull! Mange velger å møtes og gjøre noe helt annet. Det gir ofte en mer avslappende atmosfære, og man får kanskje gjort noe sammen som begge har som interesse. Godt tips er å gjøre noe et sted dere har mulighet til å snakke sammen og bli bedre kjent, altså er en kinotur helt uaktuelt.

God eksempler er: en kaffekopp, tur i skogen, skøytebanen, en skitur, museum, kunstutstilling, matlagingskurs, vinsmaking etc.

Hva skal du ha på deg?

Gammel myte er at man skal style seg opp og vise seg "fra sin beste side".
Det kan fort bli dumt om dere skal på skitur, skogstur eller på matlagingskurs. Kle deg etter hva dere skal. Jo mer du er deg selv, jo bedre match vil det bli. Liker han/hun deg ikke for den du er, er det ikke ment at dere skal være sammen.

Ikke røp for mye om deg selv på en gang

Dette henger vel ikke helt på grep om dere skal finne ut om dere passer sammen. Jo mer man deler jo lettere er det å finne tonen, eller finne rett og slett finne ut om dere bør ta en ny date i det hele tatt. Men alt til sin tid, man trenger kanskje ikke fortelle alle de seksuelle fantasiene sine på første date! Noen godbiter kan jo komme som en hyggelig overraskelse når det har blitt mer seriøst.

Hvem spanderer?

Den som inviterer skal spandere er en gammel regel, i dag lar de fleste det gå begge veier. Eller man kan rett og slett spleise dersom det er en løsning som passer dere bedre. Penger har vel ikke så mye å si når man er i godt selskap…

Skrevet av: Beate K. for Kondomeriet AS

Kilde: MSN