Cosmopolitan gjør alvor av sine sextips

Det kjente damebladet har gitt ut sin helt egen serie med sexleketøy, og fansen digger det!

Du har garantert hørt om Cosmopolitan, eller sett de glinsende magasinene som smiler til deg fra kiosker på flyplasser rundt omkring? 

Som verdens største «kvinnemagasin» er Cosmopolitan kjent for å oppdatere oss på siste nytt innen mote, sex og parforhold. Nå har de tatt et skritt videre og lansert sin egen serie med sexleketøy og glid/massasjeoljer som smaker sjokolade og jordbær (NAM). 

Sexleketøy for kresne kvinner

Sexleketøyserien er skapt for den urbane kvinnen som vil ha litt ekstra fyrverkeri mellom lårene, og som forventer litt mer av vibratoren sin (akkurat som de gjør av mannen sin). Her får du tekniske finurligheter bakt inn i et lekkert utseende. 

En av vibratorene som har blitt rost opp i skyene er denne spennende saken her. Den heter Flirt, og har en motor i hvert øre, som gir en kraftig stimulering rundt klitoris.

Cosmopolitan selges eksklusivt hos Kondomeriet i Norge, og finnes i fargene lilla og rosa.

En annen favoritt fra den lekre serien er rabbitvibratoren "Bewitched" som varmes opp til en behagelig og pirrende temperatur, som gjør deg ekstra tent og oppildnet..Fra strikkeoppskrifter til sexguru

Det hele startet som et familieblad i USA i 1886, hvor man kunne lese om ting til hjemmet; det ble senere endret til et litteraturmagasin, før det fikk sin moderne form på 60-tallet. Med likestillingen mellom kjønnene kom det artikler om sex, nytelse og den kvinnelige orgasmen. 

Cosmopolitan distribueres i mer enn 100 land, leses av over 20 millioner i måneden på papir, og har eksistert i over hundre år! Det er trygt å si at Cosmopolitan kjenner kvinner, og vet hva de liker på både innsiden og utsiden. 

Cosmo er mest kjent i magasinform, men overgangen til nett har vært en stor suksess for damebladet. Cosmopolitan.com når gjennomsnittlig 34 millioner unike brukere hver måned, i tillegg til at de kan skilte med 6,6 millioner Facebook-fans, 1,4 millioner Twitter-følgere, 1,1 millioner Instagram-følgere og nesten 2,5 millioner daglige Snapchat Discover-lesere. 

Kilde: Cosmopolitan