Oops! Har noen funnet sexleketøyet ditt?

Mange er nok mest komfortable med å holde sexleketøyene sine for seg selv. Men hva gjør du om en av dine nærmeste finner godsakene dine?

For alle som eier et sexleketøy er det alltid en viss fare for at noen skal oppdage det. Dette øyeblikket pleier som oftest og være litt flaut. For å dempe «sjokket» eller forundringen til den som finner vibratoren, vaginaen eller penisringen din kan det være lurt å vite hva man skal si når situasjonen oppstår. Samtalen vil så klart endres ut i fra hvem det er som har oppdaget hemmeligheten din.

Partneren din

Det kan være skummelt både for deg og for partner hvis de oppdaget at du har et sexleketøy. De kan føle seg usikker og stille seg uforstående til at du trenger et sexleketøy når de føler at de er der for deg seksuelt. Prøv å hold samtalen lett og forklar at onani for sin egen del ikke alltid betyr det samme som sex med partner. Og at du trenger noe når lysten inntreffer og partner ikke er fysisk tilstede. Det beste er å invitere partner til å prøve sexleketøyet med deg. Win-win!

Mor eller far. Eller begge?

Om dine foreldre finner sexleketøyet ditt, vil trangen til å sette seg selv i forsvarsposisjon bli nokså sterk. Vil de dømme deg, eller vil du dømme deg selv? Kanskje vil de overaske deg, ved å ta det hele med et smil? Fortell dem at det er en fin måte å avkoble på og faktisk er sunt for kropp og sjel. Foreldre liker jo det som er sunt, hevder de jo ofte selv. Hvis de ikke håndterer situasjonen så lett som du skulle ønske, behold roen og overbevis dem om at du fortsatt er den samme personen som før deres store funn.

Barnet ditt

Enten det er sønnen din, lillesøster, nevø eller barnebarn så kan det være en kinkig situasjon om de finner ditt sexleketøy. Hvis de ikke er klar over hva de ser på, så kan det være fint å si at du vil fortelle dem det når barnet er eldre. Så lenge det er til det beste for barnet, kan en liten, hvit løgn være behjelpelig også. Men det er viktig å være tilstede for barnet når de har spørsmål om seksualitet da dette til syvende og sist er en naturlig og viktig del av livet.

Om barnet har en annen innfallsvinkel og er mildt sagt mindre fornøyd med oppdagelsen de har gjort, så prøv å endre tema. Hvis de ikke får reaksjonen de ønsker vil de til slutt kjede seg. Vær forståelsesfull for hvordan et barn takler slike situasjoner og forklar at dette er ting de kanskje vil endre syn på etter hvert som de blir eldre.

Legg sexleketøyet vekk etter bruk

Når alt kommer til alt, er det viktig å ikke la andres tanker påvirke deg negativt. Bruk av sexleketøy er en sunn aktivitet og det å oppnå en orgasme går hånd i hånd med velvære. Et alternativ kan være å bli mer åpen rundt bruken av et sexleketøy. Det er ingen som kan bruke det mot deg, med mindre det er et seksuelt ønske …

For å unngå situasjoner hvor noen skulle kunne finne godsakene dine kan det være lurt å rengjøre sexleketøyet ordentlig før man lagrer det på et trygt sted. For tiden har Kondomeriet en kampanje hvor du får med en lekker veske fra Fun Factory når du handler artikler fra dem for over 599 kr. Vesken er vanntett og perfekt for å oppbevare ditt middel til nytelse!

 

Kilde: ellaparadis.com