Årets deiligste julegavetips

Gled din kjære med gavene som hun eller han egentlig ønsker seg! Vi loser deg frem til riktig julegave, slik at julen ringes inn med lyst og kjærlighet.

Her har vi samlet våre beste julegavetips til både ham og henne, uansett om du leter etter en gave til deg selv, din kjære eller en venn! Alle setter pris på mer erotikk og lyst i hverdagen.

Womanizer

Orgasmefavoritten Womanizer gir deg heftige klimaks ved hjelp av pulserende trykkbølger, som pirrer deg til orgasme. Helt uten å berøre klitoris! Med nyheten Premium har Womanizer tatt både design og teknologi til et nytt, enestående nivå. Premium kommer med flere lekne programmer og en «touch-funksjon» som gjør at den pauser automatisk når den ikke er i nærheten av huden, noe som gjør den enda mer stillegående.

– Fra første stund ble jeg tatt med storm, den intense følelsen av lyst og velvære. Det var en ny, litt ukjent form for stimulering, men herlighet så himmelsk. Orgasmen var ikke langt unna, og jeg måtte jobbe for ikke å komme for fort, sier Stine (30) fra Akershus, som fikk teste en Womanizer Premium for Kondomeriet.

Årets julegave, uten tvil! Finn din favoritt blant de ulike Womanizer-modellene.

Vibrator fra Pavé

Alle kvinner fortjener litt ekstra «sparkle & shine» i livet sitt. Den elegante diamantformede knappen og den silkemyke overflaten, gjør Grace og Marilyn fra Pavé til en fryd for alle sanser. Pirrende vibrasjoner sørger for at dette blir julegaven som garantert brukes igjen og igjen! Nyt vibratoren alene, eller la partneren ta kontrollen. Det skal godt gjøres å ikke lokkes til sengs av disse lekre vibratorene. Dette er den perfekte julegaven til deg selv eller en du er glad i.

 

En hard pakke for ham

Ønsker du deg en knallhard ereksjon til jul? Sono 24 er et penisringsett i solid kvalitet som gir deg nytelsen og hardheten du er ute etter. Ringene brukes rundt roten av penis, testikler eller bruk dem samtidig for en annerledes vri. Bruk et vannbasert glidemiddel så ringene glir perfekt på plass og gjør opplevelsen enda bedre. Gi en hard pakke til jul! 

Magisk Massasjestav

En wand som gir deg orgasme på orgasme, og som i tillegg sørger for himmelske forspill. Hallelujah-stemningen på soverommet lar ikke vente på seg med denne! Magisk massasjestav er det perfekte valget for deg som liker kraftfulle vibrasjoner dypt inne i kroppen. Enten det er for å redusere spenninger, løse opp stive muskler eller for å nyte en deilig intimmassasje alene eller med din partner. Ta den vanntette massasjestaven med på badet for en pirrende massasje og opplev julens heteste SPA-opplevelse hjemme.

Fleshlight Stamina Vagina

Onani vil aldri bli det samme igjen! Fleshlight Stamina er sexleketøyet som selger absolutt best til menn. Det er en diskré masturbator som ser ut som en lommelykt på utsiden. På innsiden skjuler det seg et hyperrealistisk silikonstoff, og riller og nupper som stimulerer penis. Dessuten kan du styre vakuum selv. Det sies at om du kan holde ut i 10 minutter med denne, så holder du ut i 20 minutter med hvem som helst! Gi en opplevelse utenom det vanlige til jul!

Nødvendig tilbehørspakke

Glidemiddel, orgasmekrem og vibratorrens er noe vi aldri får nok av! Dette er dermed den perfekte gaven til ei venninne som har alt, eller som et tillegg til sexleketøyet du kjøper i "hovedgave". Bruk glidemiddel sammen med sexleketøyet eller partneren, for en glattere følelse, og la de himmelske orgasmene toppes med en orgasmekrem. Vibratorrensen rengjør sexleketøyet så du kan gjenta julens klimaks.

 Julevibratorer

Vibratorene Rød Fløyel og Rød Sateng setter deg i en erotisk og lidenskapelig stemning, enten du bruker vibratoren alene eller med en partner. Her får du bunnsolid kvalitet, dype vibrasjoner og deilige orgasmer, kombinert med et uimotståelig design. En vibrator kan også brukes på hans erogene soner! Ikke bli overrasket om du ikke får ha den i fred.

Dette er den perfekte julegaven til venninnen som «har alt», eller til deg selv! Vibratorene kommer i to ulike størrelser, én for nattbordskuffen og én for håndvesken, slik at klimakset alltid er lett tilgjengelig.