7 grunner til å date en mann som er lavere enn deg

Her gir vi deg hele syv grunner til å ta en mann som er lavere enn deg inn i varmen!

Halvparten av menn ønsker seg en partner som er lavere enn dem. Hele 90 % av kvinner ønsker deg en mann som rager opp i luften. En studie i England viste at mannen var høyere en kvinnen i hele 92,5 % av hetrofile par. Men har dette egentlig noe å si? Psykologisk og statistisk forskning har kommet frem til at det nødvendigvis ikke er negativt for en kvinne å date en mann som bokstavelig talt ser opp til henne. 

7 grunner til å date en lavere mann

1. Menn som er komfortabel med at du er høyere en dem, vil også mest sannsynlig være komfortabel og støttende om du har høye ambisjoner, høy intelligens og talenter også. 

2. Da du allerede er høyere, trenger du ikke tenke på om du skal ha på deg de fine nye, høye helene eller ikke. Spiller vel ingen rolle om du er 5 cm eller 15 cm høyere enn ham? Dere bryr dere ikke om slike trivialiteter.

3. Er du singel, får du plutselig mange flere å velge mellom. Når ikke alle under 185 cm er utelukket kan du velge og vrake i menn!

4. Å være sammen med en lavere mann, kan hjelpe deg å bearbeide dine egne usikkerheter. Han er lav, du har noen kilo ekstra...same same

5. Ifølge undersøkelser så gjør lavere menn mer husarbeid enn sine høye brødre. Win!

6. I parfoldhold hvor mannen er lavest, er det mer sannsynlig at mannen tjener mer enn sin partner enn om mannen er høyest. Skader jo ikke med litt ekstra cash?

7. Lave menn holder seg gifte. De skiller seg hele 32 % mindre enn andre menn. Deres kjærlighet viser ingen grenser.

 

Kilder: cosmopolitan