2 x 45 min

Her er et alternativt forslag til hva dere kan bruke 2 x 45 minutter på, i likhet med spilletiden i en fotballkamp, som garantert faller begge i smak!

Første omgang: Tantrisk håndjobb

Det eneste du trenger for å bringe et streif av østens erotikk til soverommet er et utvalg eksotiske massasjeoljer, duftlys, kanskje litt røkelse og rolig musikk. Sett stemningen ved å tenne stearinlys, helle massasjeolje i små skåler som er lett tilgjengelig og sørge for at det er godt og varmt på rommet. Be mannen din legge seg på sengen. Husk at en deilig massasje ikke bare trenger å konsentrere seg om skuldrene. Vår teknikk handler om nedre kroppsdeler...

Kanskje serverer du ham en kopp sterk ingefærte før du setter i gang med tantrisk intimmassasje, slik:

Varm litt olje i hendene. Kil ham lett på testiklene og penis. 

Lag en L med tommel og pekefinger på den ene hånden. Bruk L-en til å løfte opp testiklene. Den andre hånden drar du opp og ned penis.  

Ta mer olje i hendene. Hold rundt basen av penis med den ene hånden. Den andre hånden skrur du rundt penis fra bunn til topp. Tenk at du bruker en vinopptrekker. Bevegelsen skal kun gjøres oppover, når du kommer til penishodet, fjerner du hånden og begynner fra bunnen igjen. 

Nå begynner mannen å bli svært opphisset. Når du synes at han skal få lov til å komme, tar du penis mellom begge håndflatene dine. Håndflatene skal være strake, og husk olje! Rull penis mellom hendene – det er samme bevegelse som når du gnir hendene raskt mot hverandre for å bli varm. Beveg hendene raskt opp og ned penis.

Etterpå er nok mannen din så takknemlig at han kanskje vil gjøre alt du vil. Med deg…

Andre omgang: Bind meg, elsk meg

La alle hemninger fare og gjør deg klar for litt bondage-light. La damen stå i fokus og bind henne fast til sengen, sofaen eller taket for den saks skyld. Det kan være utrolig sexy. Den eneste forholdsregelen du bør ta er å velge en partner du stoler helt på, slik at du ikke må gjøre noe du ikke vil. Det kan være like opphissende å være den som er bundet fast, og dermed må overgi seg helt til den andre, som å være den som binder og har all kontroll.

Bondage trenger absolutt ikke bety nagler og lærremmer. Et slips eller et silkeskjerf er utmerket bindemateriale. Du kan også få kjøpt sexy hjelpemidler på erotiske butikker, for eksempel bondage tape. Dette er myk, bøyelig tape som ikke setter seg fast på hud, klær eller hår, og dermed er helt smertefritt å ta av. For litt ekstra piff, kan noe av tapen brukes som bind for øynene.

Et alternativ er lekehåndjern av ulike slag. Å bruke vanlige politihåndjern av metall anbefales ikke. Håndjern som gnager i huden har ingenting med sex å gjøre. De aller fleste sexhåndjern er utstyrt med fuskepels eller annen padding slik at du kan være behagelig bundet i mange, mange timer. Litt bindevett er greit å utvise: Den som binder fast, bør sørge for at det er en fingerbreddes avstand fra huden til jernet.

For de som er i frekke hjørnet kan man prøve seg frem med pisk og massasjestaver som Europe Magic Wand, som er lett å manuvrere for mannen. Er man mer vågal kan en gagball og et Shock Therapy-sett være verdt å prøve ut. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Til slutt et lite kjøpetips, unngå alle håndjern som låses med nøkler. Nøklene forsvinner garantert, og det kan bli pinlig, svært pinlig, når vaktmesteren med metallsag må komme til unnsetning…  

Kilde: Tracy Cox Hot Sex,  Em & Lo Sex – how to do everything