10 erotiske julegaver til ham

Ingen liker myke pakker! Hos Kondomeriet er du garantert en ekstra hard pakke til jul...

En erotisk gave kan være en morsom overraskelse å gi til en kompis som "har alt", eller til en partner du ønsker å vie litt ekstra oppmerksomhet. Ikke alle pakker behøver å ligge under treet. Med disse godbitene kan du piffe opp julekosen.

Tenga onaniegg

Tenga onaniegg er som et kinderegg, bare mye deiligere! Innvendig ligger en stretchy silikonhylse med stimulerende riller, sammen med en liten engangspakke med glidemiddel. Tenga kommer i flere varianter, og er en rimelig gave som kan kombineres med andre ting!

Tips: Sett et blindfold på partneren og bruk onaniegget på ham. 

Vibrerende buttplug

Mange menn får stor glede av en buttplug eller prostatavibrator under onani eller samleie. Guttas g-punkt, også kalt prostata (p-punkt) ligger som kjent noen cm opp i mannens anus. Når dette punktet stimuleres kan han oppleve en villere og sterkere orgasme.

Tips: Torex er en vibrerende analplugg med en vibrator som også kan taes ut av produktet og brukes av partner. En gave som er både deilig å gi og få.

 

Strikket penisvarmer

Kjenner du en som krymper seg når det er kaldt...? Når vinterkulden kommer krypende, er disse morsomme penisvarmerne artige å gi til kjæresten eller kompis.

Vibrerende penisring

Hvorfor ikke kjøpe en gave som dere begge kan dra nytte av? Først og fremst gir en penisring han en bedre og hardere ereksjon, mens partneren får ekstra stimulering av de vibrerende kaninørene mot klitoris. Penisen hans blir rett og slett en slags rabbitvibrator! Denne variasjonen er fra Fifty Shades-kolleksjonen.

Tips: Inni kaninen finner du bulleten som lager vibrasjonene. Denne kan taes ut og brukes alene mot klitoris om ønskelig. 

Fleshlight 

Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn, og kommer i alle varianter. Felles for dem alle er at utsiden ser ut som en lommelykt. På innsiden skjuler det seg et hyperrealistisk silikonstoff, og riller og nupper som stimulerer penis.

Tips: Stamina er perfekt for å trene på utholdenhet. Det sies at hvis du holder ut 10 minutter med denne, holder du 20 minutt med hvem som helst.

Fleshlight Launch

Årets mest spennende nyhet for ham! Fleshlight Launch er en orgasmepakke for de som har tenkt til å skjemme bort partneren sin fullstendig. Dette er "sexroboten" som får en vanlig Fleshlight til å våkne til liv, og serverer opptil 180 "pump" i minuttet.

Tips: Leketøyet er interaktivt og kan synkroniseres med VR-porno og andre leketøy.

Vingummipupper

Noen ting hører rett og slett bare julen til, som blant annet å kose seg med litt godis foran julens klassiske filmer. Er han glad i vingummi, vil denne varianten med litt frekk puppegodis garantert falle i smak!

Tips: Hva med å legge denne i julestrømpen? 

114207_JellyBoob.jpg

Massasjeolje

Spiselig massasjeolje med varmende egenskaper fra Shunga. Oljen brukes på erogene soner og både smaker og dufter godt av søt sorbet, med et hint av eple. Når du blåser på oljen aktiveres varmeeffekten som skjerper sansene og gjør dere klare for hverandre! 

Tips: Gi oljen i kombinasjon med et personlig gavekort på massasje.

Analkuler 

Sorte, enkle analkuler er tidløse og alltid ekstra pirrende. Disse fra Fifty Shades har et rundt håndtak og er laget i et mykt silikonmateriale. Analkuler er pirrende ved bruk på grunn av at lukkemuskelen i anus trekker seg sammen over hver kule. Dette gir en unik følelse for deg som nyter analsex. 

Tips: Bruk et vannbasert glidemiddel ved innføring for en bedre opplevelse.

114586_analkuler.jpg