Produktomtale av We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator

Rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe er en glede å bruke alene OG med partner, mente Ella (25) etter å ha testet den. Les hennes omtale her.

Sponset: Ella er 25 år og bor i Oslo. Hun har kjæreste og litt tidligere erfaring med bruk av sexleketøy. Nå har hun fått teste den oppgraderte rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe gratis i bytte mot en ærlig anmeldelse av produktet.

– Bedre utgave av den klassiske rabbitvibratoren

Jeg kunne ikke vente med å bli ferdig på jobb slik at jeg endelig kunne få hentet mitt spennende nye leketøy. Modellen som skal være en enda bedre utgave av den klassiske rabbitvibratoren. Jeg har ikke spesielt kjennskap til rabbitvibratorer fra tidligere, men må si jeg absolutt har vært nysgjerrig.

Tanken på både innvendig- og utvendig stimuli på en og samme tid pirrer, og endelig har jeg fått sjansen til å prøve den splitter nye We-Vibe Nova 2. Dobbel stimulering og individuell tilpasning, både når det gjelder ergonomisk utforming og funksjoner, kan jo ikke slå feil.

– Elegant, stilfull og flott

Idet jeg henter den diskrete pakken på posten, klarer jeg ikke vente med å komme meg hjem for å åpne den. Det første som møter blikket mitt, er en elegant eske med en stilfull og flott innpakning. Elegant er definitivt også en passende beskrivelse når det gjelder selve leketøyet. Materialet er glatt og deilig, og utformingen gjør forventningene om en (les: mange) deilige orgasmer enda høyere.

119122_We_Vibe_Nova_håndholdt.jpg

Inni boksen følger det også med en diskret, men stilren, hvit pose i silkestoff til å oppbevare herligheten i. Utformingen på leketøyet er skapt både for vaginal- og klitorisstimuli på en og samme tid, og bøyeligheten til klitoris-delen av leketøyet gjør det enda mer lovende. Allerede her får jeg følelsen av at dette er et kvalitetsprodukt.

– Kan tilpasses hver enkelt

Forventningene mine blir desto høyere når jeg ser hvor mye den kan tilpasses akkurat meg, spesielt når det gjelder ergonomisk utforming, vibrasjoner, mønstre. Leketøyet sitter godt i hånden min, og tyngden gjør det enda mer behagelig å gripe rundt. Den er ikke kjempetung altså, men nok til at jeg føler jeg får et godt grep.

Knappene er plassert slik at de er lette å justere på,
og de er, ikke minst, enkle å forstå.

+ står for mer styrke og - minus for mindre styrke. I tillegg har den et spennende ⟳-lignende symbol, som lar deg velge om du skal stille inn vibrasjoner/mønstre på enten klitoris-delen, vagina-delen eller begge deler samtidig.

– Enkelt å oppnå orgasme

Så over til den interessante delen, nemlig hvordan leketøyet fungerte i praksis. Jeg testet det ut for aller første gang sammen med kjæresten min, noe jeg vil si ble en stor suksess! Utformingen til leketøyet ga en umiddelbar følelse av å bli “fylt opp” når vi plasserte den slik den er ment til. Altså, inn i vagina og utenpå klitoris.

Og la meg bare si det sånn, at med dette kraftfulle leketøyet
kom orgasmene lekende lett.

119122_We-Vibe Nova_hånd på seng.jpg

Det at vi kunne bruke leketøyet til å penetrere samtidig som vibrasjonene på klitoris hele tiden besto, gjorde rett og slett at jeg squirta som jeg nesten aldri har gjort før. Det er noe spesielt med å få orgasme både innenfra og utenfra samtidig, og den intense følelsen det ga, gjorde at jeg fikk deilige ilinger i bokstavelig talt hele kroppen, fra hodebunnen og ut i lilletåa.

Leketøyet var veldig enkelt å “holde på plass”, hvis jeg kan si det sånn, både for kjæresten min og for meg. Jeg synes det er en stor fordel fordi vi tidligere for eksempel har brukt vibratorer sammen, og disse må holdes forholdsvis rolig og på samme sted for at jeg skal komme, noe som var ikke nødvendig med dette leketøyet. Dette gjorde at vi enkelt kunne gjøre andre ting samtidig (og med det mener jeg for eksempel å gi blowjob samtidig som kjæresten min styrte leketøyet), så dette er absolutt et leketøy som passer bra når man er to, og ikke bare alene, slik noen andre leketøy kan ha en tendens til.

– Kan også brukes analt

Det sier ganske mye om leketøyet i seg selv synes jeg, at vi ikke brukte så mange ulike funksjoner første gangen vi testet det, og likevel levde det helt og fullt opp til forventningene. Men jeg må innrømme at under første bruk, var utformingen på leketøyet bittelitt vanskelig å tilpasse, dette var ikke noe problem når den ble tatt i bruk for andre gang.

Nå er det mye enklere å få klitoris-delen av leketøyet til å være på riktig sted, og ikke bli “forskjøvet” av for eksempel penetrerende bevegelser. Til og med, har vi eksperimentert med å ha den i anal-åpningen (med riktig hygiene i mellom, så klart), hvilket også var en glede.

– Kan styre de ulike delene separat

Da jeg skulle teste leketøyet på egenhånd, testet jeg flere av funksjonene, blant annet ulike vibrasjonsmønstre og intensitet på klitoris og vagina. Jeg må si at det også var veldig enkelt å justere dette underveis, slik at jeg ikke måtte stoppe opp for å bytte funksjon, hvilket jeg anser som et stort pluss!

119122_We-Vibe_Nova_5.jpg

Dette gjorde det veldig enkelt å bygge opp økten sakte, men sikkert, og jeg kunne for eksempel stille inn at klitoris-delen overtok for vagina-delen slik at de vibrerte annenhver gang. Dette gjorde at oppbyggingen ble deilig og behagelig, og ikke altfor for intens som jeg var litt redd for før jeg skulle teste leketøyet første gang.

Men fortvil ikke, den kan absolutt stilles inn på veldig intense vibrasjoner også, når man ønsker det. Slik som første gang den ble testet, kom jeg både utvendig og innvendig, og kroppen min ristet tilslutt ukontrollerbart av orgasmene jeg fikk.

– En glede å bruke både alene og med partner

Jeg har som tidligere nevnt, ikke noen erfaring med akkurat rabbitvibratorer, men jeg må si at denne varianten tilfredsstilte på høyt nivå! Den var en glede å bruke både alene og med partner, både med tanke på brukervennlighet og ikke minst det aller viktigste; orgasmer. Med dens mange ulike funksjoner og tilpasningsnivåer, tror jeg denne vil falle i smak hos de aller fleste, uavhengig om man liker det litt røft eller soft.

Et ekstra pluss er også at den ikke lagde særlig høy lyd,
så jeg vil ikke tro den kan høres gjennom veggen.

En annet pluss er også at det sto den er vanntett, hvilket for det første gjør den svært lett å rengjøre, og for det andre, så gleder jeg meg til å prøve den i dusjen! 

Jeg må si jeg er utrolig glad for at We-Vibe Nova 2 har blitt en del av leketøy-samlingen, og med alle dens funksjoner og tilpasningsmuligheter kommer ikke kjæresten min eller jeg til å bli lei av denne med første! Snarere tvert imot, så gleder jeg meg til å utforske den enda nærmere og den kommer til å bli en glede å ha med videre i sexlivet.

Du finner rabbitvibratoren Nova 2 her.