Øyvind tester prostatavibratoren "Vector"

Slik gikk det da Øyvind fra Bergen skulle teste en prostatavibrator for første gang.

Sponset: Øyvind har mottatt et gratis produkt i bytte mot en anmeldelse. Øyvind er 20 år og kommer fra Bergen. Han fikk teste den populære prostatavibratoren Vector, fra We-Vibe.

–  Mitt første sexleketøy

Etter et par travle dager på jobb kunne jeg endelig gå hjem med en medium stor pakke i sekken. Pakken var veldig nøytral og det var ingenting som tilsa at det på innsiden lå en prostatavibrator.

Da jeg åpnet pakken ble jeg møtt av en veldig pen og minimalistisk boks som ga meg inntrykk av at leketøyet var av bra kvalitet. På baksiden stod det informasjon om hvilke funksjoner leketøyet har (og det var mange!) Inne I boksen var selvet leketøyet i følge med noen bruksanvisninger, en fjernkontroll, en silkepose du kan oppbevare den i, og en liten pose med glidemiddel fra Wevibe. Jeg anbefaler å kjøpe eget glidemiddel ettersom det i den lille posen ikke er nok til mer enn en tur.

Før jeg prøvde Vector'en hadde jeg en del blandede følelser: Jeg var kjempe nysgjerrig samtidig som jeg var litt redd. Jeg var spent på hvordan det ville føles, men samtidig redd for at det skulle gjøre vondt. Dette var mitt første sexleketøy og var veldig usikker på hva jeg skulle forvente.

"Ville jeg komme uten å runke?" "Ville det åpne seg en ny verden for meg?" "Kom det til å gjøre vondt?" og sist men ikke minst "Er dette noe jeg vil bruke videre?".

–  Intens seksuell opplevelse

Jeg startet med å ta glidemiddel i hånden min og smurte det rundt analåpningen min. Da jeg følte meg klar stakk jeg pekefingeren forsiktig inn og begynte å massere. "Dette var da ikke så ille" tenkte jeg, så jeg gikk fort videre til å smøre vibratoren inn i glidemiddel og startet å føre den inn. Det gjorde litt vondt, jeg tror jeg var litt for ivrig, men etter en liten stund satt den godt. Det føltes ganske rart ut, ikke direkte vondt, ikke direkte godt, i dette øyeblikket hadde jeg ikke begynt befølingen av pikken min, så jeg startet vibrasjonene og begynte å runke. Da jeg begynte med det, føltes det rett og slett fantastisk ut!

Den gjorde runken min til noe mer enn en simpel rask runk, det var 100% enjoyable, jeg nøt det! Jeg prøvde ikke å komme fortest mulig, jeg tok tiden min, og det gav meg en forbedret opplevelse. Jeg sirklet gjennom de forskjellige vibrasjonene og intensitetene og koste meg rett og slett. Etter en stund kjente jeg det bygget seg opp, hele kroppen min kjente det. Jeg kjente vibratoren mer og mer, og jeg kjente cummet mitt strømme gjennom pikken før jeg lot det spre seg utover hele kroppen min. 

Dekket i cum og helt utmattet lå jeg der og fikk en form for eksistensiell følelse, jeg bare lå der i flere minutter og nøt opplevelsen, mens vibratoren fortsatt var inni og masserte prostata. Dette var en av de mest intense seksuelle opplevelsene jeg har hatt!

– Pikken min ble en vibrator

Jeg prøvde den igjen 3 ganger med forskjellige vinkler og stillinger og etterhvert fant jeg hva som var best for meg, og det gjorde opplevelsen enda bedre. Etter noen dager kom damen min på besøk og vi bestemte for å prøve den sammen. Jeg førte Vector'en inni og hun startet i gang vibrasjonene med fjernkontrollen. Hun begynte å suge meg, og igjen føltes det mye mer intimt og spesielt ut, alt fokuset gikk ned til kjønnsorganet mitt og prostata følte jeg.

Etter hvert prøvde hun å ri meg, og det var da vi fant ut at det ikke bare gjør min opplevelse bedre, men også hennes! Pikken min ble om til en vibrator, den vibrerte i fitten hennes.

Jeg likte det, hun likte det,
trenger jeg å si mer?

Det eneste problemet jeg hadde med å bruke den under sex var når jeg var på topp, jeg fryktet at den ville falle ut (noe den gjorde en gang), dette skjer selvfølgelig ikke hvis hun er på topp, men kan bli litt slitsomt for henne.

Selve vibratoren har en rekke forskjellige funksjoner som gjør at brukeropplevelsen blir bedre:

Den har blant annet et justerbart hode som gjør at du kan prøve den i forskjellige vinkler for å finne den du liker best, alt du gjør er å bøye den litt med hendene. Det kan ta litt tid, men når du finner riktig vinkel føles det fantastisk ut. Utifra det jeg har lest er alle kropper forskjellig så denne vil da passe for alle :) Som en nybegynner som ikke vet helt hva jeg letet etter brukte jeg litt tid på å finne punktet, men jeg kjente at noen vinkler føltes bedre ut enn andre og gikk da for de. Forskjellige vinkler passer også for forskjellige stillinger.

– Foretrekker styring via gjennom mobilen

En annen funksjon er den trådløse styringen. Her kan du enten velge mellom å styre den med en liten fjernkontroll du får med i boksen eller gjennom bluetooth kobling med mobilen. Fjernkontrollen er lett å bruke og gjør det lett å endre moduser uten å måtte tukle med selve vibratoren. Jeg foretrekker derimot styring gjennom mobilen ettersom det er mye lettere å bytte mellom moduser der og du kan lettere velge intensitet (både på vibratoren på innsiden og utsiden). Eneste problemet jeg har hatt med fjernkontroll systemet er at det kan føles litt vanskelig å koble til og bytte mellom mobil og fjernkontroller.

Mobil appen kan man laste ned gjennom Google Play eller Appstore og er helt gratis :) Appen kommer også med "parmodus" som gjør at du kan koble den opp mot en annen person sin mobil uansett hvor de er i verden! Dette har jeg ikke prøvd enda, men kanskje den blir brukt engang når damen er på tur ;) Man kan også designe sitt eget "vibrasjonsmønster" i en form for tegnemodus, jeg prøvde det litt men likte de originale vibrasjons mønstrene bedre og holdt meg til de. Men det er altså mange potensielle mønstre man kan lage.

– Anbefales

Noe som gjør Vector'en veldig praktisk å bruke er at den er helt vanntett. På grunn av dette ble rensen ganske mye lettere en forventet, man trenger nemlig ikke å være bekymret for å skylle den under vann. Dette synes jeg er en veldig sterk pluss med Vector'en ettersom det fikk meg til å ville bruke den mer siden jeg slapp å streve med rensing etterpå.

Hvis man skal være så uheldig å bruke opp alt batteriet er det ikke noe å frykte, vibratoren kan lades med en magnetisk USB lader :)))

Alt i alt har opplevelsen min med dette produktet vært god, jeg syntes det var en god introduksjon til prostata stimulering, og den gjorde sexlivet til meg og damen ganske mye mer "spicy"! Jeg anbefaler den for nybegynnere og folk som føler at andre vibratorer ikke "passer", denne kan man justere som man vil og den er ganske lett å bruke og rengjøre. Jeg vet jeg kommer til å bruke den igjen, og jeg tror både meg og damen gleder oss.