Produktomtale av Melt fra We-Vibe

Les hvordan Kristine syntes det var å bruke klitorisstimulatoren "Melt" sammen med typen!

Sponset: Kristine har mottatt en gratis Melt fra We-Vibe i bytte mot en omtale av produktet. Hun er 24 år, har samboer og kommer fra Trondheim. Hun har brukt en del leketøy før, hovedsakelig klitorisvibrator.

– Blandet førsteinntrykk

Hentemeldingen tikket inn på mobilen og med ett ble det både julaften og bursdag på en og samme gang. Jeg har nemlig lett lenge etter et nytt leketøy og endelig fant jeg noe som fanget min interesse.

Mennesker et jo vanedyr og selv om jeg hater å innrømme det så har jeg nok lagt meg til en del vaner også i sengehalmen.. Klitorisvibratoren formet som en patron ligger i nattbords skuffen og har lenge vært min faste følgesvenn. Men i det siste har vi møtt på nye utfordringer i vennskapet. Hvilke utfordringer tenker kanskje du? Jo det skal jeg fortelle deg: KJEDSOMHET. Jepp du leste riktig, jeg kjeder meg.

Misforstå meg rett, i selskap med typen har vi tre det alltid gøy sammen. Men jeg må ærlig innrømme at jeg har sluttet å prioritere all den alenetiden jeg sørget for at vi hadde før..

Med andre ord er det på tide å utvide horisonten sin og den siste tiden har jeg satt meg mer inn i ulike produktomtaler enn jeg noen gang gjorde med pensum under studietiden. Så kom jeg over nyheten We-Vibe Melt og jeg må ærlig innrømme at jeg var kritisk og ikke helt sikker på at dette kunne være noe for meg da jeg ikke helt har funnet tonen med vakuum stimuli tidligere. Men nysgjerrigheten og behovet for variasjon tok over og et par dager senere står jeg på stua å pakker opp esken med stor iver.

118619_we_vibe_melt3.jpg

Førsteinntrykket var blandet, leketøyet var utseendemessig stilrent og kult. Men samtidig var jeg fortsatt skeptisk til hvordan det skulle fungere på meg, og ikke minst hvordan det skulle bli å bruke det sammen med typen.

– Sjokkert og svært fornøyd

Ladetiden viste seg å være kort og når Melt var ferdig ladet før handymannen min rakk å komme hjem fra jobb ble fristelsen for stor. Etter å ha prøvd meg fram på de ulike vibrasjonsnivåene må jeg ærlig innrømme at interessen ikke ble noe mindre. Jeg som tidligere har slitt med at vibrasjonene aldri føles kraftige nok endte opp med å komme til klimaks med vibrasjonen innstilt på nivå 4, altså - what?!

Når typen kom hjem like etterpå var jeg allerede klar for runde to. Kunne Melt klare ildprøven eller var det hele for godt til å være sant? EUREKA - gull til slutt! Ikke bare gjorde den jobben når vi var alene, men sammen med typen fikk klimaks virkelig en ny mening.

Jeg tror vi begge var både sjokkerte og svært fornøyde når orgasmen bygget seg opp allerede etter kort tid. Klimaks var nådd for min del, men typen hadde enda mer og gi. Så la meg gi deg et hint om hva som skjedde etter det: «Two in One baby, HALLELUJAH!».

– Kjeder meg ikke i senga lenger

Fasongen på Melt gjør at det ikke er noe problem å ha den mellom oss. Man kan fint bruke den med kun naturlig glid, men med vannbasert glidemiddel føler jeg virkelig man får utnyttet potensialet! Den er kanskje ikke helt lydløs, men styrken på vibrasjonene, den lange batteritiden og kvaliteten på orgasmene den leverer gjør helt klart opp for det.

En ting er sikkert og det er at jeg ikke kjeder meg i senga lenger. We-Vibe Melt leverer fantastiske orgasmer og har blitt en ny følgesvenn, det er det ingen tvil om!