Jeanette tester Happy Rabbit thrusting

Jeanette fra Trondheim prøvde den pulserende rabbitvibratoren fra Happy Rabbit med samboeren. Les hvordan det gikk her.

Sponset/reklame: Jeanette er 33 år og kommer fra Trondheim. Hun meldte seg frivillig til å bli produkttester for Kondomeriet. Hun mottok en Happy Rabbit thrusting. Dette er hennes erfaring med leketøyet.

– Samboeren ville prøve den på meg 

ENDELIG kom pakken jeg hadde ventet på fra Kondomeriet.

En nøytral pakke ble hentet på postkontoret, men med en gang jeg kom hjem og åpnet den ble jeg fylt av glede og spenning fra topp til tå! Jeg digget den spreke knall rosa fargen.

Rabbiten hadde strøm da jeg tok den ut av esken, og jeg måtte med en gang teste ut funksjonene ved å ta på den å trykke på knappene. Den føltes deilig ut i hånden, og vibrasjonene i kaninørene kunne stilles i 9 ulike hastigheter og rytmer. Den innebygde pulseringen med 3 ulike hastigheter var noe helt nytt for meg.

Jeg var veldig fornøyd med at det var separate knapper for pulseringen som kommer inni meg, og kaninørene, slik at man kan starte «litt forsiktig» med bare å ha på en av funksjonene i starten. Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs for hvordan pulsatoren skulle føles. Kunne det bli for mye som foregikk inni der liksom?

Min samboer var tilstede da jeg åpnet pakken, og ble like nysgjerrig og gira på mitt (vårt) nye leketøy, og ba meg sette Rabbiten til lading med en eneste gang, for han ville ha æren av å prøve denne på meg den første gangen.

– Aldri opplevd lignende

Litt senere samme dag var jeg mer en klar! Rabbiten var full-ladet, og jeg fikk beskjed av min samboer om å legge meg til rette med bind foran øynene.

Jeg smurte på litt orgasmekrem og la meg lydig ned. Jeg var veldig spent og kåt over at jeg nå skulle bli «lekt» med. Den følelsen av å «gi bort kontrollen» og ikke vite hvordan dette ville føles gjorde meg bare ekstra kåt.

Min samboer startet med å varme meg opp litt med fingrene og hissig klitorisvibrator.

Så kjente jeg at Rabbiten kom forsiktig inni meg og at ørene startet å stimulere klitoris, fra pirrende sakte, til kraftigere og kraftigere - bare det var helt sykt deilig og jeg kjente at orgasmen bygde seg opp raskt.

SÅ startet han den innebygde pulseringen, som støtet RETT MOT G-Punket mitt. Jeg kjente at alle musklene mine strammet seg, og det tok ikke mange pulseringer før jeg fikk en skrikende deilig orgasme! – Og jeg ville ha mer!

Jeg har aldri opplevd lignende g-punkt stimuli med et sexleketøy, denne tok dobbeltstimulering til en helt ny (skrikende) dimensjon!

– Rabbiten gjør all jobben

Jeg ble VELDIG fornøyd med mitt første møte med Happy Rabbit Thrusting for å si det mildt! Og jeg gleder meg til å leke med den mer, både alene og sammen med samboer. Rabbiten blir absolutt med i kofferten i sommer (den har jo til og med reisesperre).

Min tidligere erfaring med Rabbit vibrator (for sikkert 10 år + siden) kan ikke sammenlignes med denne. Happy Rabbit Thrusting er som skapt for nytelse. De vibrerende ørene treffer akkurat der de skal, og sammen med pulsatoren tar den deg til orgasme himmelen på 1-2-3!

Vibrasjonsnivåene ørene og støtene pulsatoren gir, passer ALLE. Fra forsiktig til VELDIG kraftig/hurtig! Og i tillegg har ørene ulike vibrasjonsmønster.

Et stort pluss med pulseringen er at man trenger ikke å «dytte vibratoren frem og tilbake», Rabbiten gjør all jobben innenfra, og man kan velge mellom 3 ulike hastigheter etter hvor raskt man vil at den skal støte mot det deilige g-punktet.

Jeg kan trygt anbefale Happy Rabbit Thrusting til både single og par, nybegynnere og erfarne. For mitt vedkommende gir sexleketøy en ekstra piff i hverdagen, og gjør absolutt sexlivet mye mer spennende for både meg og min bedre halvdel.

Jeg finner ingen årsak til at ikke alle damer burde eie en Happy Rabbit Thrusting, og jeg har allerede anbefalt denne til mange venninner! :-)

Tusen takk Kondomeriet! Sexlivet hadde ikke vært det samme uten dere.

PS. Nå skal jeg på jakt etter et leketøy jeg kan overaske og leke med han med.