Anmeldelse av The Handy runkemaskin

Les Petter sin anmeldelse av The Handy- runkemaskinen fra Norge!

Sponset: Hei! Jeg er «Petter/Studenten», 23 år fra Levanger. Min tidligere erfaring med sexleketøy er at jeg har prøvd noen ulike typer av Fleshlight, alt fra enkle «billigversjoner» til de som er noe dyrere. Ellers er det lite jeg har testet ut – men jeg ser ikke mørkt på å utvide horisonten enda mer når det kommer til sexleketøy! Dette er min andre produktanmeldelse for Kondomeriet. 

– Skulle revolusjonere runkinga

Jeg satt hjemme i kollektivet en formiddag da jeg fikk melding fra posten. Pakken min fra Kondomeriet var klar for henting! Det kriblet i hele meg, for denne pakken hadde jeg virkelig gledet meg til å få. Jeg gikk så fort jeg kunne til postkontoret for å hente den. Når jeg kom dit, fikk jeg utlevert en diskré pakke over disken. I denne pakken visste jeg at det lå noe som bortimot skulle revolusjonere runkinga.

 

Når jeg kom hjem, gikk jeg rett inn på soverommet. Jeg åpnet pakken og der lå den; «The Handy», sexleketøyet som skal gi en totalt ny og annerledes seksuell opplevelse. Den beste motoriserte sexsimulatoren for menn, med orgasmegaranti – som kan kontrolleres av deg selv, ELLER partneren din.

– Fantastisk opplevelse

Jeg måtte bare prøve den i all hast, og heldigvis var jeg alene hjemme i kollektivet. Først prøvde jeg Handy med sleeven som var sendt med. Deretter tok jeg rikelig med Luksus Naturlig Glidemiddel og smurte den opp. Dette resulterte i en fantastisk opplevelse!

Den har deilige riller på innsiden som føles ekstremt digg mot penis. Med Handys true grip kunne jeg regulere hvor trang sleeven skulle være, altså den passer perfekt til alle størrelser. Etter en liten stund tok jeg det opp et hakk, og monterte Fleshlighten min på Handy. Dette gjorde den bare enda bedre!

– Perfekt om du har en Fleshlight liggende

The Handy leveres noe som må være den deiligste emballasjen jeg noen gang har fått. Jeg tror ikke engang at iPhones leveres i en sånn vakker eske. Inni denne sorte esken finner du selve «the Handy», en strømledning, og en deilig TPR sleeve som er designet for å passe the Handy. I tillegg er det en liten manual og et par prøver med glidemiddel.

Sleeven som kommer med er enkel og grei, uten for mye dilldall. Den er gjennomsiktig, med en humpete innside som gjør jobben når det kommer til bruk. Men det beste med The Handy er muligheten til å bytte ut denne sleeven med en annen, dersom du har en. The Handy er nemlig perfekt dersom du har en Fleshlight liggende. Denne kan du lett festes til the Handy, og gjør opplevelsen enda bedre.

The Handy er enkel å ta i bruk. Du fester valgt sleeve til simulatoren ved hjelp av dens Truegrip stropp med borrelås. Etter det er det bare å plugge den inn og trykke på på-knappen, deretter vil the Handy starte å runke deg.

– Enkel å bruke

Jeg har aldri før prøvd sexleketøy som er maskinstyrt, så jeg hadde ingen aning om hva jeg kunne forvente. Opplevelsen var både kjent og ukjent på samme tid. Jeg har brukt sleeves som dette før, men følelsen av at noe annet styrer det er annerledes – på en deilig måte. Skulle jeg ha pirket på noe så er det at jeg kunne ønske at den var oppladbar, slik at man ikke alltid var avhengig av å være tilkoblet strøm hele tiden, da ledningen kan komme litt i veien.

Når Handy var i gang, fant jeg den veldig enkel å bruke. Du må ha én hånd på toppen av apparatet, og det var enkelt å ta i bruk kontrollene med tommelen. Selve kontrollene var veldig enkle å forstå. Med disse kontrollene kan man variere lengden på strykene og hastigheten. Dette gir rom for stor variasjon.

– En fantastisk maskin

Vil du at the Handy skal fokusere rundt penishodet, så styrer du den dit. Vil du at den skal ha lange og hurtige drag stiller du den på det. – MEN det som virkelig gjør the Handy spennende er muligheten til å dra med en partner! Hvordan lurer du sikkert? La meg fortelle deg. The Handy kan nemlig kobles opp til din smarttelefon, som lar deg eller partneren din få tilgang og kontroll til Handy fra deres mobil.

Det er rett og slett en fantastisk maskin, som gjør sexlivet enda litt mere spennende! Både for deg som er alene, og for dere heldige som har noen å leke med. Denne MÅ bare prøves! Løp og kjøp!