Anmeldelse av onanihylsen Sono nr. 23 | Kondomeriet

Anmeldelse av onanihylsen Sono nr. 23

Andrè (24) testet onanihylsen både alene og med partner. Les hvordan han opplevde produktet her!

Sponset: Andrè er 24 år og bor i Oslo med samboeren. Han har ingen tidligere erfaring med bruk av sexleketøy, men har nå fått tilsendt onanihylsen Sono nr. 23 gratis i bytte mot en ærlig tilbakemelding om produktet.

– Diskré forpakning og produkt

Endelig kom beskjeden om at pakken min var klar for henting på butikken. Jeg har alltid vært skeptisk for å kjøpe sexleketøy, hva om den kommer i en lett gjenkjennelig pose? Eller har mye reklame på seg? Litt flau stod jeg på postkontoret og venter på pakken, med alle tankene rundt meg. Pakken kommer, og det er en helt anminnelig brun eske, uten noen reklame eller hvor pakken kommer fra. Lettet tar jeg imot esken og senker skuldrene.

Da jeg kommer hjem åpner jeg den med engang, ser nøye på den før jeg begynner å klemme på den. En spennende følelse treffer meg og jeg gleder meg til å prøve ut det nye leketøyet.

116812_Sono_no23_onanihylse.jpg

Fargen er grå/gjennomsiktig, og den er ikke noe som er veldig lett øyenfallende. Døren til rommet er lukket og jeg bestemmer meg for å prøve den alene uten samboeren min først, må få kose meg litt alene også.

– Spennende opplevelse

Runker først litt uten leketøyet for å få den hard nok, så tar jeg på glidemiddel, for så å tre det nye leketøyet forsiktig ned.

WOW, jeg kjenner kriblinger gjennom hele kroppen, den er fast,
men samtidig ikke for fast.

En deilig følelse, og jeg kan gjøre det i mitt tempo og i den vinkelen jeg synes er best. Etter noen minutter merker jeg at den begynner å bli litt for intens, jeg kjenner jeg nærmer meg orgasme, men at den er noe for intens. Klarer ikke stoppe uannsett, og prøver litt mer, men i et roligere tempo enn det jeg ville hatt ellers, da orgasmen kommer føles det litt ubehagelig, men og en litt spennende opplevelse.

– Den beste sexen jeg noen gang har opplevd

Samboeren min kommer hjem litt senere på dagen, hun også er gira på det nye leketøyet. Hun har også litt mer erfaring enn meg selv med sexleketøy. Så vi prøver igjen, men at vi bruker den som et foreplay. Enda mer glidemiddel enn sist gang, den blir enda glattere og en bedre følelse for meg.

Hun koser seg og syns det er kjempespennende å få prøve, men kløner litt til på starten. Vi får oss en god latter også, som alltid er en bonus. Tror det ble den beste sexen jeg noen gang har opplevd.

– Anbefale til alle som vil prøve noe nytt

Vil anbefale produktet generelt til alle som har lyst til å prøve noe nytt, både med og uten partner/e, for den er lett å bruke og veldig intuitiv. Til de guttene som sliter med å få ereksjon/orgasme er det et flott verktøy.

Personlig kommer jeg til å bruke den mer som forplay og lek enn til å oppnå orgasme, men det er bare personlig preferanse.