Glidemiddel hybrid Wicked gel 120 ml

Artikkelnr. 120124
269,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Hybrid
  • Merke: Wicked Sensual Care
  • Mengde ml: 120

Et supertykt glidemiddel som kan brukes til alt du måtte ønske – samleie, oralsex, med bruk av sexleketøy, kondomer og enda litt til!

Tykt hybridglidemiddel

Simply Hybrid Jelle er et supertykt hybridglidemiddel fra Wicked som inneholder både silikon og vann. Glidemiddelet har en tykk og glatt konsistens, som gjør påføringen superenkel. Glidet sitter der det skal under påføring og smelter fint så snart det smøres ut. Glidemiddelet er i tillegg beriket med olivenbladekstrakt, som er rik på antioksidanter og som gir god fuktighet til huden. Hybridglidemiddelet er perfekt å bruke med kondomer, alle typer sexleketøy og under samleiet.

Glidemiddelet inneholder verken glyserin, propylenglykol eller parabener og kan trygt brukes av veganere. Glidemiddelet vaskes lett bort med vann. Tuben rommer 120 ml.

Ingredienser: Vann, propandiol (mais), polyglyseryl-2-stearat, glyserylstearat, stearylalkohol, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Olea Europaea (oliven) bladekstrakt, Hydroksyetylcellulose (trebark), sitronsyre, natriumbenzoat, kaliumsorbat.

Hvor mange stjerner vil du gi?