Glidemiddel Cannabis Holy Mary

Artikkelnr. 118548
2 omtaler
199,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Dine bønner har blitt hørt. Nå får du et glidemiddel med cannabisolje fra frø som gir en pirrende effekt og god, naturlig glid.

Glidemiddel med varmende effekt

Cannabis glidemiddel er et oljebasert glidemiddel basert på Cannabis Sativa-planten, og er naturlig rik på essensielle fettsyrer. Glidemiddelet er nærende og fuktighetsgivende og gir en ekstra glatt og langvarig effek. Glidemiddelet vil i tillegg være litt pirrende på huden, noe som gjør de erogene områdene mer sensitiv. For enda mer intens effekt, bland i en dråpe orgasmekrem Cannabis Holy Mary.

Naturlige ingredienser

Cannabis-glidemiddelet er formulert med naturlige ingredienser og kan trygt brukes med lateks, kondomer og sexleketøy av alle slag, inkludert silikon. Glidemiddelet kan også brukes av veganere! Dessuten gjør den herlige aromaen og den gode smaken dette glidemiddelet ideelt for oralsex. Glidemiddelet er formulert med naturlige planteekstrakter og er fritt for parabener, sukker og gluten.

NB: Dette glidemiddelet inneholder hempfrøolje, og har dermed ingen ulovlige stoffer. Glidemiddelet er godkjent på lik linje med andre glidemiddel, og inneholder ikke THC eller CBD.

Ingredienser: Glycerin, Cannabis Sativa seed oil, Aroma, Limonene, Linalool.

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: