Yourgasm kvinne

Artikkelnr. 118579
249,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (4)
Finn produktet i butikk

Utforsk deg selv! Yourgasm består av en vibrator, et glid og 50 utfordringer som lar deg bli kjent med nye erotiske soner på kroppen din.

Kjærlighet starter med deg selv: YOURGASM lærer deg å være (enda) mer bevisst på kroppen din og oppdage nøyaktig hva du liker. Hvis du ikke vet, hvordan kan partneren din vite det?

Bli bedre på å onanere

YOURGASM inneholder en liten klitorisvibrator i gullfarge, en prøve på glidemiddel og 50 kort fullt av spennende onani-variasjoner. Kortene inviterer deg til en frigjørende utforskningen av din egen kropp. Men det er flere fordeler: mer selvtillit, mindre stress, større sjanse for klimaks, bedre bevissthet om din egen kropp, og forbedret nattesøvn.

Spennende utfordringer

De spennende utfordringene stimulerer forskjellige områder og lar deg oppdage spennende teknikker og erogene soner. Dine vanlige klimaks vil fort bli en blek sammenligning etter du har utforsket disse kortene.

YOURGASM er tilgjengelig i to versjoner: en for kvinner og en for menn. Selvfølgelig kan partnere alltid bytte utfordringene ...

Settet inneholder:

  • Liten bulletvibrator (batteridreven)
  • Liten prøve på glidemiddel
  • 50 kort.
  • Språk: Engelsk og tysk

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: