Penisplugg med spermstopper

Artikkelnr. 118824
1 omtaler
299,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (14)

 • Farge: Sølv
 • Materiale: Stål
 • Omkrets: 9,4

Smykk deg med denne elegante penispluggen. Den stopper sæden din og gjør penis mer sensitiv for berøring. Sitter som en kule!

Penisplugg for viderekommende

Penispluggen er laget av kirurgisk stål og er trygg for kroppen. Den er videre enkel å sterilisere og kan brukes med alle typer glidemiddel! Den lille diamanten på siden gir den et luksuriøst preg. 

Det er flere grunner til at noen menn liker å bruke penisplug, blant annet kan det være estetikken i det, følelsen av å ha kontroll over sin egen kropp, eller bare den unike følelsen av å ha noe inni seg. Kulen på tuppen skal inn i urinrøret, der den treffer alle de følsomme nervene i urinrørets åpning. Det forsterker berøringen penisen din får- det være seg fra en hånd, vibrasjon eller en munn. Stålringen ligger også stimulerende rundt hodet.

Som et resultat kan denne penispluggen gjøre staken knallhard og forsterke klimaks! Kulen gjør det også vanskelig for sæd å passere, men vil ikke stoppe den helt. 

Brukes med forsiktighet

Å bruke penisplugg fordrer forsiktighet, og er ikke å anbefale uten å sette seg grundig inn i praksisen på forhånd. Hvis det blir gjort feil, kan det gi smerter, infeksjon eller skade på urinrøret.

 1. Vær nøye på renslighet: Vask og steriliser alltid utstyret først (eks. kok det). Vask hendene godt eller bruk engangshansker. 
 2. Bruk alltid glidemiddel. Sørg for å bruke en glid som har en steril kork, som f.eks Pjur sine glid.
 3. Ta det med ro. Vær forsiktig og utvid sakte med tålmodighet. 
 4. Det er enklest å sette på plass pluggen når penis er semi-hard.

Spesifikasjoner:

 • Materiale: Rustfritt stål
 • Innføringsdybde: 2,3 cm
 • Glansring diameter: 3 cm
 • Vekt 29 gram

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?