Julekalender Amorana Premium

Artikkelnr. 119277
2598,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Avdekk erotiske hemmeligheter bak 24 luker mens du teller ned til julaften. Med denne julekalenderen blir ikke julaften det største klimakset i desember...

Premium julekalender

Er du og partneren din glade i å leke og eksperimentere på soverommet - eller ønsker dere å begynne med det? I denne julekalenderen finner du både noe som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer! Sagt på en annen måte: Her finnes det noe for alle – både han, henne og par. Amorana julekalender er fullstappet med sexleketøy og tilbehør av premium kvalitet, så fullstappet at det til og med finnes mer enn ett produkt bak noen av lukene... Unn deg selv en skikkelig het adventstid, eller skjem bort en heldig partner i dagene før den store dagen!

Julekalenderen inneholder produkter til en samlet verdi av over 9000 kroner!

24 pirrende luker – én med Womanizer

Julekalenderen er veldig lekker å se på. Den er prydet av den karakteristiske julestjerneblomsten og har nydelige gulldetaljer. I tillegg følger det med et hefte som gir informasjon om innholdet i kalenderen.

Hver boks i julekalenderen fungerer som en luke. Bak hver luke gjemmer det seg en deilig hemmelighet, eller kanskje flere... Og vi kan garantere: Den er helt fri for tørr sjokolade! Du får blant annet penisringer, masturbatorer, en trusevibrator og en parvibrator, og sist, men ikke minst – en Womanizer Starlet! Resten får bli en overraskelse... Om du ikke orker å vente, kan du scrolle nedover og finne innholdet nederst i produktteksten.

OBS! SPOILER ALERT

Dette inneholder julekalenderen:

  • 13 x sexleketøy
  • 5 x bondage
  • 5 x glidemiddel, massasjeolje og duft
  • 5 x annet lekent tilbehør

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: