Mer Lyst Frekke Håndjern Hvit

Artikkelnr. 120982
169,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Hvit
  • Materiale: Metall
  • Merke: Mer Lyst

Håndjern med hvit pelskant. Disse pirrende håndjernene tar sengekosen til et nytt nivå! Disse frekke håndjernene kan dere sette raskt på, og ta raskt av...

Håndjern med hvit pels

Lyst på et par håndjern med pels? Da er Mer Lyst Frekke håndjern midt i blinken! Fantasien om å bli bundet er et av de mest utspilte fantasiene blant nordmenn, og har du ikke spilt ut din fantsi om å bli bundet, eller binde din partner, så er det på tide å utforske nye sider av dere. Disse spenstige håndjernene med pels har nøkkelhull og medfølgende nøkler, men er utstyrt med en quick release-knapp for din sikkerhet. Det betyr at håndjernene kan åpnes uten bruk av nøkkel. Håndjernene kommer i en One Size-størrelse, men om håndjernene oppleves litt trange, kan man fjerne pelshylsen da den gjør håndjernene litt mindre i omkrets.

«Mer Lyst» med Kondomeriet

En orgasme gir lyst og fyller kroppen med ny energi. Med Kondomeriets egne sexleketøy ønsker vi å pirre din nysgjerrighet og gi deg en leken hverdag. Serien "Mer Lyst" er inspirert av våre kunders orgasmefavoritter og laget for å gi deg mer nytelse.

Spesifikasjoner: 

  • Materiale: Metall
  • Størrelse: One size

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: