Klitorisklype Metal

Artikkelnr. 118111
1 omtaler
59,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

En klitorisklype er et spennende og pirrende tilbehør som tar forspillet til nye høyder. Økt blodtilførsel vil gjøre klitoris mer sensitiv, og selv den minste berøring vil ta deg til himmelen…Tør du prøve?

Pirrende klitorisklype

En klitorisklype skal ikke gjøre vondt, men gir en litt strammere følelse rundt klitoris og de indre kjønnsleppene. Det kan være svært pirrende og øker følsomheten rundt hele området. Har du vanskelig for å komme under oralsex? Prøv denne og bli overasket over effekten. Dette klitoris-smykket er dessuten et lekkert og sexy tilbehør, som garantert piffer opp.

Slik bruker du den:

Sørg for å være opphisset først, slik at klitoris er oppsvulmet. Bruk litt glidemiddel og fest klypen over klitorishodet og de indre kjønnsleppene. Fjerning av klypen kan være like pirrende som bruken. Når du tar den av, vil blodet strømme til området og gi deg et deilig rush av følelser. Området blir dessuten mer følsomt for berøring etterpå… Slikk, kyss og stryk over klitoris vil føles himmelsk både med klitorisklypen på, og etter.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Metall
  • Farge: Svart tilbehør

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?