Fifty Shades Hard Limits sengebondage

Artikkelnr. 114597
18 omtaler
799,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Sølv/Sort
  • Materiale: Polyester
  • Merke: Fifty Shades

Med dette bondagesettet kan du binde fast partneren på soverommet, uansett hvordan type seng du har. Forvandle sengen din til en bondage-lekeplass! Ideelt bondagesett både for nybegynnere som ønsker å eksperimentere, men passer også for de mer viderekomne.

Tar akten til nye høyder

Krydre sexen med dette pirrende settet fra det populære merket Fifty Shades of Grey. Med dette i hus kan dere innta rollene som Christian Grey og Anastasia Steele og oppdage nye sider hos hverandre ... 

Behagelig og holdbart materiale 

Hard Limits sengebondage gir deg full kontroll over partneren, det er raskt å få på plass, og sikkert å bruke. 4 forede og myke hånd- og fotjern kobles sammen til lenker, eller til senge-stroppene som gjør at du kan binde elskeren fullstendig fast til sengen. Remmene smyges lett under madrassen, og justeres til ønsket lengde og bredde. Når du har fått remmene på plass, kan du deretter binde den du vil dominere fast, og gjør hva du vil! Remmene er laget solid med fletteverk som tåler en støyt. Hånd- og fotmansjettene festes med borrelås, og har satengbesatt innside for en komfortabel følelse. 

Passer alle sengemål

Settet passer alle senger på 2 meter, da remmen kan strekkes i lengde. Dette settet er derfor perfekt enten du har enkelt-, dobbelt eller king-size- seng! Remmene kan også strekkes i bredde, og passer de fleste senger opp til 180 cm. Blindfold i Fifty-Shades-serien følger med. Remmene er enkle å pakke sammen, og kan lett medbringes på en romantisk weekend på hotell...

Stroppesettet måler 12,4 m i lengde, med to bredder for å feste håndjernene, hvorav hver måler 2,5 m. De kan festes rundt rammemadrass, over-madrass eller vanlig madrass.

Fifty Shades of Grey-kolleksjonen

Dette bondagesettet er en del av den originale bondageserien Fifty Shades of Grey, og godkjent av forfatteren bak suksessbøkene. Produktene er merket med seriens logo, slik at du vet at du har fått et originalt produkt.

"Collapsing on top of me,
I feel his full weight forcing me
into the mattress.
I pull my tied hands over his neck
and hold him the best I can.
I know in that moment
that I would do anything
for this man.
I am his." 
- Anastasia Steele

Dette sier andre kunder (18)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: