Erotisk hjertespill mini

Artikkelnr. 116582
89,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Mini Heart erotisk spill er et lite og hendig erotisk spill. Reisevennlig og svært pirrende, med 21 sensuelle utfordringer for gjensidig glede! Bruk Mini Heart erotisk spill for å tilføre en liten dose av sensuell og erotisk spontanitet til deres intime øyeblikk sammen. Gjør en helt vanlig kveld til et spennende eventyr. 

Et erotisk hjerte fylt med pirrende overraskelser

Det erotiske spillet er en hjerte-formet boks som inneholder 21 pirrende utfordringer for deg og elskeren. Boksen måler ikke mer enn 7,6 cm i bredden, og dette lille hjertet kan derfor medbringes eller gjemems hvor enn dere måtte ønske. Under en pute, i en piknik-kurv, i vesken, ved siden av tallerkenen under en romantisk middag... Tilsett en pirrende overraskelse og litt eventyr når lysten kommer over dere. Sett fantasien i sving, og dere har ingen begrensninger!

Skjem bort deg selv og partneren med dette hjertet, fullt av erotisk inspirasjon for intime øyeblikk. Om dere skulle få lyst på mer, går det an å fortsette leken med et litt mer avansert erotisk spill - eller kanskje et rollespill... 

Oppgavene på de små lappene i spillet er på spansk, italiensk, svensk og norsk. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: