Erotisk hjertespill forspill

Artikkelnr. 116583
1 omtaler
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (19)

Forspill erotisk hjertespill inneholder 100 måter å krydre forspillet. Det erotiske spillet gir dere fantastiske utfordringer for hvordan dere kan ta forspillet til nye høyder. Spennende, sensuelt og en måte å gi dere begge lyst på mer. 

Pirrende forspill

Dette erotiske spillet er svært enkelt; En søt, hjerteformet boks inneholder 100 lapper. Med den medfølgende pinsetten trekker dere en og en lapp, som gir dere en oppgave eller utfordring å utføre for dagens forspill. 

Forspillet er en forrett før den seksuelle middagen, og flere har oppdaget hvor viktig det er å ta seg tid til å nyte begge rettene. Sensuelt forspill setter dere i den rette stemningen, og hjelper dere med å slappe av. Hverdagens rutiner og mas vil sakte svinne, mens dere blir mer fokusert på hverandre og egen kropp.

Studier har vist at sannsynligheten for å oppnå et tilfredsstillende samleie og orgasme øker om man bruker mer tid på forspillet. Det gir dere økt nytelse i dag, men gjør også neste seksuelle opplevelse enda mer intim og intens. 

Oppgavene i Forspill erotisk hjertespill er spesielt utformet med tanke på å gi det beste grunnlaget for et deilig og avslappende forspill. Oppgavene er delt inn slik at noen er til mannen, noen til henne, og noen er en oppgave som krever litt forberedelse og skal utføres en dag eller to senere. Dette gir en ekstra spenning mens dere kan tenke på hva som er i vente! 

Teksten på lappene er på svensk og norsk. 

OBS: Esken har en liten trykkfeil på seg; Det står at det skal være hvite, rosa og gule lapper, men alle er hvite. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: