Fifty Shades pirrende analpakke

Artikkelnr. 121095
799,- før 1048,00

PLEASURE KIT

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (15)

Føler du for å prøve noe litt frekkere? Da må du prøve Fifty Shades pirrende analpakke! I denne pakken får du hele 4 deilige sexleketøy til en knallpris...

Fifty Shades pirrende analpakke

Dette er pakken for deg som føler deg litt ekstra frekk, og har lyst til å utforske litt på soverommet. I denne pakken får du faktisk et bestselgende sexleketøy, i tillegg til å få med flere andre favoritter på kjøpet! Dette er et tilbud du ikke kan motstå…

I pakken får du: 

Fifty Shades of Grey analsett

Analsett fra Fifty Shades of Grey! Du får en enkel analplugg med fingerløkke, analkuler, vibrerende buttplug og analdusj samlet. Passer for nybegynnere. Med analsettet fra Fifty Shades of Grey kan du være sikker på at du får en trygg opplevelse. Den minste analpluggen samt analkulene har en fingersløyfe som gjør leketøyene enkle å føre inn, og dra ut igjen. I tillegg er leketøyene laget av silikon og har en forsiktig størrelse som passer fint for nybegynnere. Den vibrerende pluggen har en bred base, som gjør den trygg i bruk. Bruk litt vannbasert glidemiddel for å føre inn leketøyene. 

  • Du kan velge mellom to analplugger. Den minste er uten vibrasjoner og er best å begynne med. Når du har blitt komfortabel med den, kan du prøve den vibrerende typen. De vil gi litt ulike sensasjoner. 
  • Analkuler i silikon er pirrende å bruke under orgasmen. Dra kulene ut en etter en, og kjenn hvordan alle musklene kniper rundt kulene. Den unike følelsen vil spre seg til hele kroppen i et euforisk øyeblikk.
  • Bruk analdusjen før bruk av leketøy, for å være sikker på at du får en hygienisk og hyggelig opplevelse. 

Fifty Shades of Grey g-punktvibrator

Denne lille g-punktvibratoren er en av våre bestselgere. Grunnen til dette er at størrelsen er perfekt for deg som vil ha en vibrator som ikke tar opp plass i nattbordskuffen, og at den er perfekt for nybegynnere! Den er liten i størrelsen, men fortsatt lang nok til å rekke g-punktet. Den er veldig fin å bruke til forspill før samleie eller når man vil bare ha en deilig orgasme for seg selv. Vibratoren har bare en knapp som gjør det enkelt å skifte til en ny og spennende vibrasjon. Den har 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, så her kan man variere hver gang man bruker den. Den lille g-punktvibratoren går på batteri, så denne er ikke badetettmen man kan fint bruke den i dusjen. Vibratoren lager også minimalt med lyd. 

Hvor mange stjerner vil du gi?