Fifty Shades leken massasjepakke

Artikkelnr. 121243
949,- før 1227,00

HIMMELSK

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (5)

Gi partneren din en massasje hen sent vil glemme... Med denne fantastiske massasjepakken får du tre bestselgere samlet i en pakke: Fifty Shades massasjestav, Tango Molinete minivibrator og Kondomeriets orgasmekrem!

Denne massasjepakken inneholder 3 bestselgere:

Liten og god massasjestav fra Fifty Shades

Denne lille massasjestaven fra Fifty Shades har mye kraft i seg. Med 15 ulike vibrasjonsprogrammer og 5 intensitetsnivåer, vil du finne noe som passer til både å redusere spenninger i stive skuldre og på andre såre punkter, og til å bruke intimt. Med kraftige vibrasjoner er den særlig godt egnet å bruke på klitoris, for de som trenger ekstra kraft under trusekanten. En massasjestav er heller ikke bare for henne. Wanden kan fint også nytes av ham på erogene soner, eller sammen under et deilig forspill. Få hverandre til å slappe av med et deilig forspill, og ta det videre derfra... Den nette og diskré størrelsen gjør den i tillegg til den perfekte reisekameraten! Wanden er laget av matt silikon i sexy sort, og er helt vanntett. Massasjestaven er også oppladbar, så her trenger du ikke bekymre deg for om du har nok batterier i nattbordskuffen. 

Bestselgende minivibrator

Molinete er en elegant minivibrator som er enkel å bruke, men lar deg utforske på aller beste vis. Minivibratoren er heltrukket i silkeglatt silikon og kan brukes både innvendig, på klitoris og for å pirre dine mest erogene soner! Hva foretrekker du? ​Dette sexleketøyet er helt perfekt for nybegynnere, eller for deg som er på jakt etter et lite sexleketøy med kraftige vibrasjoner. Størrelsen gjør den også til den perfekte reisevennen! Den oppladbare minivibratoren er enkel å bruke og å rengjøre. Den har hele 10 vibrasjonsprogrammer som du enkelt kan styre via knappen under vibratoren. Minivibratoren er også like fin å bruke under dyna som i dusjen! 

Med kundenes favoritt-orgasmekrem

Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Masser en liten ert av orgasmekremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem. Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. Orgasmekremen kan helt trygt brukes sammen med sexleketøy, kondom og under oralsex! 

INFO: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Ingredienser: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Hvor mange stjerner vil du gi?