Brystklyper på godt og vondt

Elsker du følelsen av å få brystvortene dine klemt og slikket på? Da kan et par brystklyper være midt i blinken for deg.

Vrir du deg av nytelse hver gang partneren vrir på niplene dine? Lett smerte kan være svært pirrende og tilfredsstillende. Selv om det ser ut som et gammelt torturapparat, er brystklyper alt annet enn forferdelig. Brystklyper kan være med på å frigi endorfiner som tar orgasmen til neste nivå.

Slik bruker du brystklyper

Hvis du tester brystklyper for første gang, kan det være lurt å teste klypens kraft på fingertuppen. Når du forstår hvordan du skal bruke de og hvor mye de klemmer, kan du feste dem på nippelen. De fleste brystklyper er justerbare, slik at du kan bestemme selv hvor stramme du ønsker at de skal være. Prøv deg frem. Hva føles behagelig?

Kan brukes i sexy lek

Brystklyper kan brukes på flere måter. Man kan enten ha dem på under hele samleiet, eller bare under forspillet. De kan også brukes til å dominere den andre ved å stramme de, eller ved å ta brystklypene av-og-på flere ganger under økten. Når klypen fjernes etter en stund vil nemlig alt blodet strømme til og gi en kilende effekt. Endorfinene vil i tillegg strømme på og gi deg et deilig rush. Kanskje akkurat det som skal til for å tippe deg over?

Husk: Brystklyper skal ikke sitte på mer enn 20 minutter sammenhengende. Alle med brystvorter kan bruke brystklyper.

Nå som du vet hvordan du skal bruke de, gjelder det å finne riktige klyper for deg.

Enkel brystklype

Hvis det er første gangen du skal bruke brystklyper, burde du definitivt se etter noe justerbart og enkelt i god kvalitet. Denne varianten fra Fifty Shades har mykt gummi på klypa, slik at den sitter behagelig.  Klypene har små vekter som gir en pirrende følelse når du går med dem.

Brystklype med fjær

Brystklyper med fjær er det perfekte tilbehøret til lett bondagelek på soverommet. Du kan selv justere hvor stramt de sitter. 

Brystklype med lenke

Klypene passer perfekt for par som vil leke seg med litt frekkere tilbehør, eller for de mer viderekomne. Du eller partneren regulerer selv hvor stramt klypene skal sitte ved å justere skruene på siden av hver klype.

Brystklype med vibrasjoner

Trådløse vibrerende brystklyper som gjør deg kåtere med kombinasjonen nytelse og smerte...Perfekt for de som har prøvd vanlige klyper, og vil ha noe mer spennende!

Velg selv hvor stramt de skal sitte.Trykk enkelt på knappen på hver bullet for å trykke deg gjennom de 10 ulike programmene med pulsering, vibrasjonsmønstre og -eskalering.