Boners penisvibratorpakke

Artikkelnr. 119808
529,- før 677,00

LA DEG FORFØRE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (13)

Er du på jakt etter å forlenge nytelsen? Pakken inneholder en pirrende penisvibrator, et deilig glidemiddel og en ereksjonsring som lar deg holde løpet ut!

Boners penisvibrator

I pakken får du med en genial vibrator for menn. Boners penisvibrator holdes rundt penis og gir deg ekstra stimulering mens du drar den opp eller ned. Forsøk også å holde den mot frenulum (strengen rett på undersiden av penishodet) for en annerledes og ekstra deilig opplevelse! Penisvibratoren har ti deilige vibrasjonsprogrammer som vil være like deilige alene, eller sammen med en partner. For eksempel vil penisvibratoren fungerer helt utmerket rundt penisskaftet mens partneren gir deg deilig oralsex. Om du har penisvibratoren rundt penis under samleie med en kvinnelig partner, vil hun også kunne kjenne de deilige vibrasjonene mot klitoris!

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml 

All bruk av sexleketøy blir deiligere med riktig glidemiddel. Tror du oss ikke, må du nesten bare prøve selv! Pakken inneholder Luksus naturlig glidemiddel. Glidemiddelet er vannbasert, gir huden ekstra fuktighet og gir veldig god glid! Det kan brukes med alle typer sexleketøy og gjør rett og slett opplevelsen enda bedre. Drypp noen dråper med glidemiddelet i penisvibratoren og på penis, oppdag en ny verden av nytelse. Sannsynligvis kommer du til å tenke: «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før…?» 

Oppretthold ereksjonen! 

For å sette kronen på verket, eller rettere sagt å beholde kronen på verket, får du med en tykk ereksjonsring! Ereksjonringen fra Boners er enkel og maskulin og vil gi deg en saftig ereksjon som varer lenger. Tre ereksjonsringen helt ned til penisroten og kjenn hvor deilig det er at penisringen klemmer godt rundt staken. Den legger til rette for at du skal holde løpet ut, men i kombinasjon med både penisvibrator og glidemiddel, tør vi ikke garantere at du holder så lenge som du skulle ønske… Husk å ta av ereksjonsringen etter omtrent 30 minutter.

Hvor mange stjerner vil du gi?