Analpakken

Artikkelnr. 118092
1 omtaler

Er du interessert i å utforske nye steder? Analpakken gir deg det du trenger! En pirrende analplugg med kuler, Luksus glidemiddel for analsex, og selvfølgelig en god rens til ditt nye sexleketøy.

Analsex

Visste du at halvparten av oss har prøvd analsex? For menn er dette veien til de fantastiske "indre orgasmene", og for kvinner kan det være et pirrende alternativ til vaginal sex. Ønsker du en ekstra spennende reise? Her får du alt du trenger for å komme i gang.

Pakken inneholder storfavoritten Snerten analplugg fra serien “Mer Lyst”. Denne passer like godt for nybegynnere som viderekomne, og har fire kuler i økende størrelse nedover, som pirrer og gir stor nytelse. Med Luksus analglid kan du erte deg selv eller partneren ved å føre analpluggen ut og inn med deilig glid. Snerten analplugg har en sugekopp med god kraft i bunn, som lar deg ta fantasiene dine et hakk videre! 

Luksus analglid er et vannbasert glidemiddel med litt tykkere konsistens, spesielt laget med tanke på analsex og bruk av sexleketøy som buttpluger. Vi har ingen naturlig fuktighet der bak, så sørg alltid for å bruke rikelig med glidemiddel! Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke flekker.

Itillegg følger det med en vibratorrens på 100 ml, slik at du alltid kan holde sexleketøyet ditt rent og fresht. 

Les mer om produktene i pakken her:

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: