Mer Lyst Spennende massasjepakke

Artikkelnr. 119454
1049,- før 1257,00

HET MASSASJE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken kombinerer kraftfulle vibrasjoner, bind for øynene og velduftende massasjeolje. Perfekt for deg som ønsker en avslappende, og deilig helaften med din kjære…

Kraftig massasjestav

Mer Lyst Magisk massasjestav lever opp til navnet sitt – den er virkelig magisk! De 7 ulike kraftige vibrasjonene fungerer supert til å løse opp stive muskler, eller til deilig intimmassasje alene eller med partneren. Den må bare prøves mot klitoris! Wanden har et fleksibelt hode og er laget av glatt silikon i matt svart farge. Håndtaket sitter godt i hånden så du får full kontroll over de magiske vibrasjonene. Og du kan nyte den i dusjen!

"Oh yes! Dette må være ny orgasme-rekord, faktisk."Vibratortest i Det Nye nr 5 2019.

Varmende massasjeolje

Massasjeoljen Aphrodisiac med smak av Midnight Sorbet fra Shunga er pirrende og deilig til bruk ved massasje. Oljen brukes på erogene soner og både smaker og dufter godt av søt sorbet med et hint av eple. Når du blåser på oljen aktiveres varmeeffekten som skjerper sansene og gjør dere klare for hverandre! Massasjeoljen er sukkerfri.

Lek med sansene...

Forfør partneren din i senk ved å sette på et silkebånd foran øynene. I mørket blir sansene forsterket. Kombiner blindfoldet med pirrende tilbehør som varmende massasjeolje, bodypaint, isbiter og kilefjær. Mer Lyst silkebånd kan også brukes til soft bondage, ved å binde hender eller føtter. Det myke materialet vil føles glatt og behagelig mot den bundnes hud, men indikerer også hvem som har makten. Polyesterstoffet har en lett gloss og er tykt nok til at det ikke slipper gjennom lys.

Hvor mange stjerner vil du gi?