Kama Sutra Oil Of Love fersken

Artikkelnr. 116687
239,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra
  • Duft/smak: Fersken

Oljen dryppes på din partners erogene soner og gir en varmende effekt når området blir blåst forsiktig på. Bruk så munnen for å kjenne den deilige smaken. Gjør forspillet enda mer pirrende!

Smakfull olje

Denne oljen er et av de første produktene Kama Sutra kunne tilby. Med en sensuell påføring, deilige dufter og god smak er de en kundefavoritt verden over. Oil Of Love med smak av lidenskapelig fersken, er perfekt når man vil gi partneren en ekstra oppmerksomhet! La det oppstå en ny varme mellom dere...

Kommer i flasker på 100 ml.

Ingredienser: GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, WATER (AQUA/EAU), SUCROSE, FLAVOR (AROMA), SODIUM SACCHARIN, RED 40 (CI 16035), YELLOW 6 (CI 15985)

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: