Kama Sutra massasjeolje tropisk frukt

Artikkelnr. 116689
1 omtaler
269,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Olje
  • Merke: Kama Sutra

Nyt hverandres selskap med en god massasje ved hjelp av denne oljen fra Kama Sutra. Duften av tropiske frukter vil lokke frem en dyrisk side i dere! 

Deilig massasjeolje

 Massasjeoljen er presset av soya, drue og mandel. Dette gjør den fuktighetsgivende for huden. Smør deg med litt olje etter en dusj for å holde huden sunn, eller hell litt olje i badekaret og kjenn den deilige duften av tropiske frukter fylle rommet. Massasjeoljen har en perfekt glid mot huden, noe partneren din vil nyte.

Innhold: 

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, C 12-15 ALKYL BENZOATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE.

Flaskene inneholder 236 ml.

Historien til Kama Sutra

Mot slutten av seksti-tallet etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er ikke å bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: