Glidemiddel Alga Honey Melon

Artikkelnr. 117815
99,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Klar
  • Materiale: Vannbasert
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Melon

Alga vannbasert glidemiddel er en fryd for huden og gir en lett og god glid. Det er et pluss at den smaker himmelsk av honning og melon!

Vannbasert glidemiddel med god smak

Alga glidemiddel passer for alle. Denne varianten med smak av honning og melon har en sødme som vekker lysten. Alga glidemiddel føles fantastisk, og smaker friskt og godt. Glidekremen er veldig glatt, akkurat som i havet, og blir ikke klissete eller tørt. Du er sikret en langvarig glideeffekt. Glidemiddelet er naturlig, og kan brukes med alle sexleketøy og kondomer.

Glidemiddelet intensiverer opplevelsen og pleier huden, og føles som kroppens egenproduserte glid. Glidemiddelet kan trygt spises, og har en herlig, naturlig smak. Supert til oralsex!

Flasken rommer 100 ml. 

Rikere sexliv, helt naturlig

Produktene er laget i og av naturen, og satt sammen i Sverige. Glidemiddelet inneholder røde alger som gir en spesiell, myk følelse på huden under massasje og berøring. Røde alger smører og tilfører huden fuktighet, og etterlater den myk og glatt.

Algene, som hovedsakelig finnes utenfor kysten av Irland, er spiselige og ble brukt som «grønnsak» under andre verdenskrig. De skånsomme effektene av algene er spesielt verdifullt for kvinner. I tillegg gir algene en fyldigere massasje- og glidefølelse, som varer lenge uten å bli klissete. Intimate Wellness-serien kan nytes av absolutt alle, også veganere. 

Inneholder:

Aqua, glycerin, chondrus, crispus, cellulose gum, oat beta glucane, citric acid, potassium sorbate, sodium bensoate, aroma

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: