Orgasmeolje klitoris YES økologisk 10 ml

Artikkelnr. 121369
399,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Mengde ml: 10

YES sin økologiske orgasmeolje for klitoris er laget for å gjøre det lettere å få orgasme og å forsterke klimakset. Kommer med en smart rulleball-applikator og en reisevennlig størrelse!

Orgasmeolje for klitoris!

YES sin orgasmeolje har en unik blanding av økologiske oljer spesielt laget for å skape mer følelse, raskere opphisselse, og å øke nytelsen under forspill og ved klimaks. Orgasmeoljen kommer med en peppermynte- og kanelbladolje som skaper en pirrende følelse når du smører den på klitoris. Den milde formelen og de plantebaserte ingrediensene gjør den ideell for alle hudtyper, og sørger for at du kan føle deg trygg og komfortabel under bruk. Den smarte rollerball-applikatoren gjør påføringen enkel og presis. Påfør en liten mengde olje på fingertuppen og smør den deretter på klitoris for en intens stimulering. Den diskrete størrelsen på flasken gjør det enkelt å ta den med deg overalt, slik at du alltid kan være forberedt på lidenskapelige øyeblikk. Det beste av alt er at YES sine produkter er sertifisert økologisk og fri for parabener, glyserin og silikon. Oljen er helt cruelty-free, slik at du kan nyte den med god samvittighet. Gi deg selv eller din partner en gaven av økt nytelse, intimitet og lidenskap!

Spesifikasjoner: 

  • Flasken rommer 10 ml
  • Bruksområde: Klitoris
  • Ingredienser: Sunflower oil*, Borage oil*, Peppermint oil*, Rose oil in Jojoba oil*, cinnamon leaf oil*, clove bud oil*, Vitamin E. *Økologisk dyrkede ingredienser.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: