Massasjeolje Nuei varmende jordbær

Artikkelnr. 121315
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (12)

  • Materiale: Olje med smak
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Jordbær og kiwi

Deilig varmende massasjeolje fra Nuei med søt jordbærsmak. Smør en god mengde på huden og kjenn hvordan varmen gir deg intens nytelse!

Massasjeolje som varmer enda mer ved å blåse!

Utfør en luksuriøs og het kroppsmassasje på partneren din med denne varmende massasjeoljen fra Nuei. Denne massasjeoljen er helt unik fra det du har prøvd tidligere, og partneren din kommer til å bli overrasket over hvor deilig denne føles. Oljen har ingredienser som gir en intens, deilig og brennende følelse på huden - på den gode måten! I tillegg kommer oljen med en søt jordbær-smak og er derfor perfekt å bruke under oralsex. Nuei sine produkter inneholder ginsengrotekstrakt, et naturlig stimulerende middel med styrkende og afrodisiakum egenskaper. 

Hvordan fungerer den? 

Ta en god mengde med massasjegél i hendene og gni hendene sammen. Smør gélen over ønsket område på kroppen og kjenn hvordan huden føles varm og pirrende. Om du blåser lett på huden der oljen er påført, vil du faktisk kjenne at den varmer enda mer! Hvor fantastisk er ikke det? Varmen kommer til å gi deg en enda mer intens og forsterkende stimulering! 

Nuei-produkter er basert på naturlige ingredienser, uten parabener, uten gluten eller sukker. De er utviklet uten noe dyreplageri og er 100 % veganske.

Spesifikasjoner: 

  • Flasken rommer 100 ml

Ingredienser: Glycerin, Aroma, Propylene Glycol, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, c.i. 17200.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: