Pjur silikonbasert glidmiddel 250 ml

Artikkelnr. 113553
4 omtaler
449,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Silikonbasert
  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 250

Pjur Original silikonbasert glidemiddel er et glid av høy kvalitet som verken klisser eller har sjenerende lukt! Nå kommer den også i 250ml flaske.

Perfekt til både sex og massasje

Silikonbasert glidemiddel er superglatt og fantastisk å bruke både som massasjeolje og som glidemiddel. Det er tyntflytende og klisser ikke, da det har de samme egenskapene som en olje. Silikonglidet kan fint brukes til vaginalsex, men passer utmerket til analsex da det ikke blir borte underveis, og beholder den glatte følelsen.

Prøv silikonglidet i dusjen og få en gledelig overraskelse, glidemiddelet blir nemlig ikke borte av seg selv ved kun vann. Når det skal vaskes bort fra penis og ytre kjønnslepper brukes bare en mild intimsåpe så løses det opp umiddelbart. (Skjeden renser seg selv slik at det ikke er nødvendig å vaske bort glidemiddelet innvendig). Glidemiddelet er ikke tilsatt lukt, smak eller fargestoffer.

Pjur Orginal silikonbasert glidemiddel er perfekt å bruke med dine favorittkondomer, og vil gjøre opplevelsen glatt og deilig. Glidet kan også brukes med sexleketøy som er laget av for eksempel glass. Det er ikke egnet med leketøy laget av silikon eller med silikonkomponenter.

Innholdsfortegnelse:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol.

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: